Gå til innhold
 • Bli medlem

Christoffer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  284
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Christoffer vant dagen sist Desember 9 2018

Christoffer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

89 Excellent

Om Christoffer

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

618 profilvisninger
 1. Christoffer

  Bruk av reverserte automasjoner

  Litt usikker på hva du mener her, men jeg har slik at lyset går på ved bevegelse og så starter timeren når det ikke lenger er bevegelse. Og hvis det kommer ny bevegelse mens timeren går så stoppes og nullstilles timeren.
 2. Christoffer

  Tips til baderomsspeil med belysning

  På badet i huset vi flyttet til nå er det elektroniske ballaster som kan finnes med 0-10V fra feks qubino. Er det vanlige lysrør kan sikkert ballasten byttes.
 3. Christoffer

  Sector alarmstatus i Homeseer

  Ja, har sett dette selv også. Har dessverre ikke kompetanse til å sniffe på trafikken slik som det ble gjort for å finne disse. Kanskje @Perri kan hjelpe?
 4. En slik en bruker jeg, vi bruker de mye på jobb så det ble noe overskuddsmateriell https://www.deif.no/products/mtr3
 5. Nei effektiv på slikt nivå er det ikke men det er en metode. Og jeg vil også tro at de har en summasjonstrafo. Bladde tilbake et par sider her nå (var på telefonen tidigere) og ser jo nå hva dere holder på med og hvilke verdier dere jobber med og da kan ikke jeg hjelpe. Enheten jeg bruke gir meg vektorverdier som jeg kunne brukt til å regne ut fasestrømmene hadde jeg ikke fått alle utlest. Får også N utregnet.
 6. Jo, det stemmer. Men målerene som er til treledernett har ikke noen måling av strøm på L2 av de jeg har sett. Man kan også måle spenning for å avdekke jordfeil dog ikke retningsbestemt.
 7. Til dere som skal finne strømmeni i L2. I et treledernett så er summen av strømmen i alle fasene lik 0. Kan dere ikke regne det ut vha det? Derfor er ikke L2 målt ettersom den kan regnes ut.
 8. Christoffer

  Tids og bevegelse event

  Du må lage det som en egen event
 9. Christoffer

  Z-wave utstyr for proffmarkedet?

  Her ville jeg brukt vanlige kontaktorer og så styrt de ved hjelp av zwave aktuatorer.
 10. Christoffer

  Styre balansert ventilasjon, flexit CI60

  Hei For å begynne med modbus og du har problemer er det greit å begynne med qmodmaster og få inn verdiene der først. Er lettere å forstå feilmeldingene der enn i HS3 hvis du har problemer. Hjelp han SteinarH via TeamViewer da det gikk litt fortere enn frem og tilbake på forumet og så postet han problemene som nevnt over her.
 11. Christoffer

  Bryter til støpsel for utendørs bruk

  Og du har enda ikke skjønt hva det går i
 12. Christoffer

  Styre balansert ventilasjon, flexit CI60

  Har opplevd litt forskjellig med modbus og ikke alltid det er logisk alt som virker fysisk. Har opplevd at på lange strekk går det med generell skipskabel, men på korte strekk må vi bruke spesifikk buskabel. La den bare til som et eksempel på hva jeg bruker. Den jeg linket til blir en virtuell comport på pcen og kommuniserer på samme måte som den du har så den kan fint kommunisere med flere slaver.
 13. Christoffer

  Styre balansert ventilasjon, flexit CI60

  Kan være den cat5e kabelen din som lager problemer siden den har en impedans på 100ohm hvis jeg ikke tar helt feil og modbus skal ha 120ohm. Jeg bruker denne sammen med homeseer og det har fungert knirkefritt i to år på et par enheter som sender mye mer data enn Flexit. https://www.ebay.com/itm/USR-TCP232-304-Serial-RS485-to-TCP-IP-Ethernet-Server-Converter-Module-Webpage-/272234580616?hash=item3f62720a88
 14. Christoffer

  Styre balansert ventilasjon, flexit CI60

  Har du montert/aktivert endemotstanden? Hvilken ledning bruker du mellom de?
 15. Christoffer

  Styre balansert ventilasjon, flexit CI60

  Prøv å endre function til 04 Read input register.
×