Gå til innhold
 • Bli medlem

Christoffer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  293
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Christoffer vant dagen sist Desember 9 2018

Christoffer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

96 Excellent

Om Christoffer

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

737 profilvisninger
 1. Christoffer

  DaikinSeer - ønskeliste/generell diskusjon

  Flott at noen lager en plugin, det har jeg ikke kunnskap til selv Jeg hadde min kjørende ett år uten at den byttet ip, den skal jo ikke gjøre det så lenge den er koblet til hele tiden. Og btw, utendørs temperaturen vises som error når den er under 0 grader.
 2. Christoffer

  En til trefase 220v IT

  Da må du nok til med en frekvensomformer.
 3. Christoffer

  Fibaro switch 2

  Fordi det er feilkoblet. En elektriker kan fikse det.
 4. Christoffer

  Script styring av Daikin varmepumpe

  Det har jeg faktisk ikke sjekket, jeg har ikke oppdatert noe.
 5. Christoffer

  VB script - be om info fra web-side

  Her har jeg laget et til daikin Det har du det meste av funksjoner som trengs for å hente en webside og parse den og så putte dataene inn i devicer
 6. Christoffer

  230Vac IT - Måle total forbruk med CTer

  På 3 ledernett trengs kun strømmåling på to av trefaser da strømmen i alle tre fasene totalt er 0 så da kan enheten regne ut den siste.
 7. Vekkerklokken er nå integrert basert på avgangstider. Hadde bare Bergen taxi hatt api så kunne jeg fått bestilt taxi automatisk også 😂
 8. Så enkelt som at jeg ikke var klar over det 😋
 9. Laget et pythonscript som logger inn i en mailboks hvor jeg får tilsendt flybilletter i forbindelse med jobb og parser mailene. Da kan oppvarming starte automagisk og det tar hensyn til ombookinger som stortsett alltid skjer 🙂
 10. Christoffer

  Bruk av reverserte automasjoner

  Litt usikker på hva du mener her, men jeg har slik at lyset går på ved bevegelse og så starter timeren når det ikke lenger er bevegelse. Og hvis det kommer ny bevegelse mens timeren går så stoppes og nullstilles timeren.
 11. Christoffer

  Tips til baderomsspeil med belysning

  På badet i huset vi flyttet til nå er det elektroniske ballaster som kan finnes med 0-10V fra feks qubino. Er det vanlige lysrør kan sikkert ballasten byttes.
 12. Christoffer

  Sector alarmstatus i Homeseer

  Ja, har sett dette selv også. Har dessverre ikke kompetanse til å sniffe på trafikken slik som det ble gjort for å finne disse. Kanskje @Perri kan hjelpe?
 13. En slik en bruker jeg, vi bruker de mye på jobb så det ble noe overskuddsmateriell https://www.deif.no/products/mtr3
 14. Nei effektiv på slikt nivå er det ikke men det er en metode. Og jeg vil også tro at de har en summasjonstrafo. Bladde tilbake et par sider her nå (var på telefonen tidigere) og ser jo nå hva dere holder på med og hvilke verdier dere jobber med og da kan ikke jeg hjelpe. Enheten jeg bruke gir meg vektorverdier som jeg kunne brukt til å regne ut fasestrømmene hadde jeg ikke fått alle utlest. Får også N utregnet.
 15. Jo, det stemmer. Men målerene som er til treledernett har ikke noen måling av strøm på L2 av de jeg har sett. Man kan også måle spenning for å avdekke jordfeil dog ikke retningsbestemt.
×