Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Silencio

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Silencio sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. https://www.brilliant.tech/home Ser ikke ut som det kommer 240v med det første, men dette var waf design, pent -enkelt. Noen som kjenner til lignende produkter (z-wave, zigbee?) som kan kobles direkte på brytere, samt har et mer oppdatert design en vanlige trykkbrytere?
  2. Dette er en helt vanlig Fibaro Dimmer 2 250W FGD-212 ? Takk
  3. Takk, jeg går nok for den løsningen! Når du sier doble brytere, kobles da Fibaro2 dimmeren til begge knappene på dobbeltbryteren?
  4. Aha! Den tenkte jeg ikke på Ser da også for meg at svigers trykker på den som galninger når de er på besøk for å slukke lyset. Kanskje jeg burde heller gå for en fibaroløsning uten HUE for å ha selve strømbryteren inntakt i kombinasjon med trådløse brytere rundt i rommet. Takker for svar Moskus!
  5. Jeg ønsker å utelukke problemet feks at hovedbryter blir slått av med feil av feks gjester eller barn, slik ikke pærene virker. Videre "OM" noe skulle skje, så vil jeg kunne bryte strømmen. Litt gammeldags tenkning kanskje, men en falsk trygghet rundt å kunne manuelt slå av strømmen. Impulsfjær på en bryter, den kutter vel strømmen uansett og gjør pærene ubrukelige for resten av utstyret som har en funksjon til dem?
  6. Jeg har søkt, da dette kanskje har blitt spurt om før. Smarte pærer slik som hue/IKEA må alltid ha strøm for å kunne styres med en tilhørende smart bryter. Jeg leser at flere kobler strømmen som "alltid på", og kobler vekk / setter en blender på hovedbryter og bruker de smarte bryterne. For meg blir dette litt bakvendt, og jeg lurer på hvilke løsninger dere benytter for å kunne enda beholde hovedbryter, samtidig å bruke trådløse brytere. Jeg har både HC2 og Homey disponibel til prosjektet, og skal gå til innkjøpt av HUE bridge/pærer. Det blir ikke anbefalt å bruke Fibaro dimmer mot dette, da det kan visstnok ødlegge pærer. Kanskje det går an å bruke en vanlig Fibaro Switch? og regel som bestemmer om en trådløs bryter registreres brukt, blir Fibaro switch automatisk skrud på? Ser frem til gode svar. Takk
  7. Er det kommet noen flere gode løsninger til måling av temperatur i basseng? Jeg er på jakt etter dette. Gjerne Zigbee eller Z-wave
  8. Jeg klarte ikke helt å avkode om dette var på vegg eller tak (bildet ditt). Kan du si meg hvordan du har terminert Cat6 kabelen til sensoren? Jeg tenkte kanskje det er lurt å gå for en liten spottkasse uansett vegg / tak.
  9. Hei! Jeg ska selv i gang med å legge inn Aeotec multisensorer i tak eller vegg. Hvorfor er det erfaringsmessig bedre å sette sensor i vegg og ikke tak? Eneste grunnen jeg kan tenke meg er at varmen stiger opp å gir kanskje en feil temp? Hvordan terminerer man cat6 (PoE) til en micro USB som går inn i multisensoren på enklest mulig vis? Jeg tenkte på å kjøre en BIGBOX eller Spottkasse og putte i noe slik: https://www.amazon.com/UCTRONICS-802-3af-Splitter-Ethernet-Raspberry/dp/B01MDLUSE7/ref=pd_lpo_sbs_147_t_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=65QP45XSXX38DBZYGW9A Kan dette være en god løsning? Takk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.