Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

fredrikbk

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center

fredrikbk sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har en standard Høiax ECO 200 liters VVB, og vurderer å montere på en Aeotec Heavy Duty Switch for smart strømstyring. I første omgang gjennom enkle regler basert på når i døgnet oppvarming skal skje, eventuelt ved å integrere strømpris fra Tibber i HC2 fra Fibaro. På sikt vil jeg muligens koble den til Futurehome, dersom Tibber får på plass smart strømstyring av VVB (noe vi kan kanskje kan regne med kommer om litt?) Har noen av dere et estimat på hvor mye man egentlig kan spare på smart strømstyring av VVB? Dette vil jo avhenge av forbruk, men det hadde vært interessant å sett en beregning med utgangspunkt i ulike forutsetninger!
  2. Da har jeg omsider gått til innkjøp av en Fibaro smart implant. Hvordan kobler jeg den til en tradisjonell ringeklokke fra Honeywell?
  3. Hei, Jeg har et smarthus fra Fibaro satt opp av elektriker (HomeCenter 2, smarte lys og smarte termostater). Jeg sliter med å styre temperaturen på termostaten fra Home Centeret. Som dere ser på bildet, har jeg forsøkt å sette temperaturen til 16 grader, men termometeret viser fortsatt 22 grader (to dager etter jeg stilte temperaturen ned). Hva er det jeg misforstår? Hilsen Fredrik
  4. Takk for svar! Doorbird virker som et godt alternativ, men synes prisen var litt stiv. Hvis jeg først skal bruke nesten fem lapper på dørklokke, virker det forlokkende å legge i litt ekstra og kjøpe Fibaro Intercom. Kan Ring doorbell pro være et godt alternativ? Løsningen med Fibaro smart implant virker jo som en grei og billig løsning!
  5. Hei, Jeg har nettopp flyttet inn i nyrenovert hus, hvor det er installert Fibaro Home Center 2 med smasmartstyring av gulvvarme og lys. I tillegg er det tilkoblet en Sonos One (gen 2) med Google Assistant. Huset ble levert med ordinær analog ringeklokke, men jeg ønsker å undersøke alternativer til denne. Foreløpig har jeg tenkt på tre forslag, men jeg trenger innspill på om dette er greit å gjennomføre og forslag til andre alternativer: 1. Bytte både klokke og utvendig ringeknapp. Siden det er trukket ledninger til dagens ringeklokke, er det ønskelig å utnytte dette (og ikke bruke et batteridrevet løsning). Finnes det gode ringeknapper og klokker som kan integreres med Fibaro? Kan jeg eventuelt spille av ringelyd på Sonos høyttaleren, og hvor lang delay må da forvente over wifi? 2. Behold dagens analoge ringeknapp, men koble denne til "en eller annen" z-wave komponent (som integreres i veggen). Er det mulig, altså at den analoge knappen sender en impuls til smarhuset? Her må jeg også ha klokke/høyttaler som spiller av et ringesignal. 3. Bytte utvendig ringeknapp til et kontrollpanel som på sikt kan fungere som ringeklokke, kontrollpanel til alarmsystem og kontrollenhet for smartlås på døra (foreløpig har jeg verken alarm eller smartlås, men planlegger å installere dette på sikt) Takk for alle forslag - OBS: Jeg er helt fersk med smarthus og Fibaro
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.