Gå til innhold
 • Bli medlem

GO_Nilsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

GO_Nilsen vant dagen sist Desember 25 2018

GO_Nilsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om GO_Nilsen

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

373 profilvisninger
 1. GO_Nilsen

  Fibaro Dimmer 2 Scene Activation

  Er det noen måte å få til at det kun blir scene setup på s2? ønsker å dimme lyset som vanlig på s1.
 2. GO_Nilsen

  Fibaro button

  Der virka det! Hadde brukt changed to. Takker 😀
 3. GO_Nilsen

  Fibaro button

  Har kjøpt inn fibaro button som ungene skal ha for å styre lys på rommene sine. Virker forsåvidt bra. Men har liksom satt at 1press toggler lys i tak. Men om man har trykket en gang for å skru av lyset, å trykker en gang til for å slå på går det ikke. Mår "skifte status" på sist trykk. Har prøvd å huke av: "Do not update device last change time if device value does not change". Men hjelper lite. Noen ideer her?
 4. GO_Nilsen

  Variabeler

  Muligens jeg tenker for komplisert, men er det mulig å lagre variabler i HS? Det jeg vil oppnå er at jeg har et trapperom med bevegelsesensor, der jeg ønsker at "Last" lysnivå skal bli slått på ved bevegelse. På natten ønsker jeg at det skal være en satt % lysstyrke. Det jeg ønsker er å kunne lagre "Last" verdien i en variabel, som jeg så senere kan bruke når det ikke er natt igjen. Om noen skjønner
 5. GO_Nilsen

  Hvordan er GU10-led i disse dager?

  Jeg har byttet ut alle GU10 halogen i huset. Ser kliss like ut som @ZoRaC linker til, bare at de er på elektroimportøren https://www.elektroimportoren.no/led-paere-dim-to-warm-7w-gu10/3802911/Product.html?Event=searchlist veldig fornøyd
 6. GO_Nilsen

  MultiSensor 230V

  https://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Type-A-Female-Male-to-5P-Screw-w-Shield-Plug-Terminal-Adapter-Connector/382393719462?hash=item5908711aa6:m:mjNOseo9V9qJ8vqCrsl_T-g
 7. GO_Nilsen

  MultiSensor 230V

  Kjøpt på ebay
 8. GO_Nilsen

  Altibox Pluss vs. egen router/wifi

  Låner denne tråden litt. Har tidligere brukt kabel direkte fra Altibox fibermodemet rett til iptv boksen til altibox. Har nå dratt en cat6 kabel fra fibermodemet til teknisk rom. Der er den koblet inn i en netgear omni mesh router som videre er kablet til en 100/1000 switch. å patchet ned igjen til tv. Får opp at altibox er tilkoblet ethernet. men kommer en feilmelding. Prøver speedtest med pc tilkoblet til tv uttaket. har 500/500. Noen som vet hva som er feil?
 9. GO_Nilsen

  MultiSensor 230V

  Ble kjøpt på Kjell.com.
 10. GO_Nilsen

  MultiSensor 230V

  Er ferdig med monteringen nå, ble veldig bra. Satt psu til 5,2v. Da er spenningen på det lengste strekket (15m) 5v. Montert psu i teknisk skap. Dratt 2,5mm2 ledning til spot kasser.
 11. Sikkert som å banne i kirka men prøver Ser at HomeAssistant har en vellfungerende integrering av Verisure. Er det noen måter man kan få HA til å kommunisere med HS med?
 12. Prøvde å koble sammen HS med google home idag. Da jeg velger homeseer i appen, taster myhs user/pass, kommer det opp at det var problemer med oppgradering av systemet, sjekk tilkobling. Tilkoblingen ser ut til å være helt fin da jeg kan koble meg på MyHS uten problemer. Noen som vet?
 13. GO_Nilsen

  Fibaro Dimmer2 justere min dim

  Ahh.. Dette gjorde susen. Trailing edge ble valgt å vips ble det mulig å justere lyset ned til "min" takk kloke hoder!
 14. GO_Nilsen

  Fibaro Dimmer2 justere min dim

  Hvordan vet jeg om det er leading eller trailing edge?
 15. GO_Nilsen

  Fibaro Dimmer2 justere min dim

  Hei. Har kjøpt masse Elko Bright 7w warmdim downlight. Koblet dem sammen med fibaro dimmer 2. Ønsker å justere min. Lysstyrke. Får det ikke til. Har prøvd bypass. Koblet de til med tradisjonell dimmer, kan de dimmes mye lavere. Noen tips?
×