Gå til innhold

GO_Nilsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om GO_Nilsen

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

249 profilvisninger
 1. GPS posisjoner i homeseer

  Noen som har prøvd PHlocation sammen med Tasker App på mobilen?
 2. GPS posisjoner i homeseer

  Tidligere hadde jeg Fibaro sin kontroller. Om du hadde fibaro appen på telefonen kunne man aktivere "gps tracking" For så å lage events. F.eks, utelys går på når du er 150m fra hjemmekoordinater. Har omsider fått automatisert garasjeporten min med nodeMCU. Virker over all forventning. Men hvor supert hadde det ikke vert om garasjeporten gikk opp når du kom kjørende med bilen. Finnes det noe løsning for dette med homeseer?
 3. MultiSensor 230V

  Fant en kalkulator på nett. Ser ut som at på 20meters strekk, 5v, og 1,5mm2 kabel blir spenningsfallet på 0.47v. Om jeg kjøper en PSU som man kan justere. kan man fint kompensere dette. Tror heller ikke at sensoren streiker på 0.5v for mye om det skulle bli problemet!?
 4. MultiSensor 230V

  Driver med det samme selv I nybygg. Skal ha multisensor I alle rom. Er ikke spes. intressert I å ha billig kina elektronikk sjult I vegg/tak. Lurer på om det er noe problem med å kjøpe en god 5v strømforskyning som plasseres på teknisk rom, å dra ledning derfra til sensorene. Problemet da er kanskje spenningsfall? lengste trekk blir kanskje 15meter. Noen som kan hjelpe meg?
 5. Verisure Plugin

  sliter veldig med at pluginen slutter å virke. plugin status under manage er CRITICAL: Plugin has disconnected. Under HSlog Plugin LSoftVerisure is not responding but it is still running, not restarting yet. Den forsvinnen i plug-ins fanen, Når jeg slår den av under manager, å starter den igjen, kommer den tilbake å kan virke i noen dager. Noen som vet hva problemet er?
 6. Hvor kommer du fra?

  Raufoss, Oppland
 7. YR data på homeseer

  Har lagd et script som regner ut fra km/t til m/s. Så har ikke valg om decimal på den devicen!
 8. YR data på homeseer

  noen måter å få rundet ned tallet til en desimal eller? er kanskje over gjennomsnittet opptatt av vind, men får være grenser =)
 9. Linke flere homeseer kontroller sammen!

  bare tengte om det var en lett mulighet. Har en pc som står å snurrer å går der uansett. Tengte da hadde jeg hatt full kontoll over ting der, samt at jeg slapp å kjøpe plug-in en gang til =)
 10. Kjører hs3pro på en vmserver. Ønsker å bruke en kontroller (pc) til som er på hytta. Er det mulig å linke disse systemene sammen?
 11. YR data på homeseer

  Bruker weatherXML med yr som database. Der viser den vindhastighet som km/t. Noen som vet om det er mulig å få det til å bli m/s?
 12. Justere varme på multireg termostater

  Da skal jeg snart slutte å mase (tror jeg😂). Finnes det noen enkel løsning på å justere tidspunkt for nattsenk Ønsker å kunne sette et tidspunkt i HSTouch der nattsenk skal gå på og av på ver enkelt termostat?
 13. Justere varme på multireg termostater

  Takker å bukker 😀👍👍
 14. Justere varme på multireg termostater

  Ok.. Hvordan setter man +1 i et event da?
 15. Hei. Driver og lager et oppsett på HSTouch der jeg kan justere setpoint og ESave setpoint. Fikk til å justere den vanlige setpoint med å sette control use til heat setpoint i homeseer. Når jeg skal prøve med ESave setpoint og setter cool setpoint i control use får jeg det ikke til. Noen som har testet dette?
×