Gå til innhold

GO_Nilsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om GO_Nilsen

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

165 profilvisninger
 1. Verisure Plugin

  sliter veldig med at pluginen slutter å virke. plugin status under manage er CRITICAL: Plugin has disconnected. Under HSlog Plugin LSoftVerisure is not responding but it is still running, not restarting yet. Den forsvinnen i plug-ins fanen, Når jeg slår den av under manager, å starter den igjen, kommer den tilbake å kan virke i noen dager. Noen som vet hva problemet er?
 2. Hvor kommer du fra?

  Raufoss, Oppland
 3. YR data på homeseer

  Har lagd et script som regner ut fra km/t til m/s. Så har ikke valg om decimal på den devicen!
 4. YR data på homeseer

  noen måter å få rundet ned tallet til en desimal eller? er kanskje over gjennomsnittet opptatt av vind, men får være grenser =)
 5. Linke flere homeseer kontroller sammen!

  bare tengte om det var en lett mulighet. Har en pc som står å snurrer å går der uansett. Tengte da hadde jeg hatt full kontoll over ting der, samt at jeg slapp å kjøpe plug-in en gang til =)
 6. Kjører hs3pro på en vmserver. Ønsker å bruke en kontroller (pc) til som er på hytta. Er det mulig å linke disse systemene sammen?
 7. YR data på homeseer

  Bruker weatherXML med yr som database. Der viser den vindhastighet som km/t. Noen som vet om det er mulig å få det til å bli m/s?
 8. Justere varme på multireg termostater

  Da skal jeg snart slutte å mase (tror jeg😂). Finnes det noen enkel løsning på å justere tidspunkt for nattsenk Ønsker å kunne sette et tidspunkt i HSTouch der nattsenk skal gå på og av på ver enkelt termostat?
 9. Justere varme på multireg termostater

  Takker å bukker 😀👍👍
 10. Justere varme på multireg termostater

  Ok.. Hvordan setter man +1 i et event da?
 11. Hei. Driver og lager et oppsett på HSTouch der jeg kan justere setpoint og ESave setpoint. Fikk til å justere den vanlige setpoint med å sette control use til heat setpoint i homeseer. Når jeg skal prøve med ESave setpoint og setter cool setpoint i control use får jeg det ikke til. Noen som har testet dette?
 12. Toggle element

  Hva mener du med def control action? Rimelig n00b med hs serru 😂👍
 13. Toggle element

  Driver med et prosjekt i HStouch. Skal slå av og på automatisk låsing på verisure appen (yale doorman) Har et bilde som oppdaterer seg etter statusen på låsen. Dette bildet skal man kunne trykke på for å endre status fra aktivert til deaktivert vv. Finnes det noen måter å få til en toggle på?
 14. script til garasjeportåpner

  noen som vet når HomeSeer kommer på tilbud? =)
 15. script til garasjeportåpner

  har lagd en virtuial device. Men er det noen måter å få brukt den i en scene? den kommer liksom ikke opp under device i menyen for scenes.
×