Gå til innhold

GO_Nilsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om GO_Nilsen

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. YR data på homeseer

  Har lagd et script som regner ut fra km/t til m/s. Så har ikke valg om decimal på den devicen!
 2. YR data på homeseer

  noen måter å få rundet ned tallet til en desimal eller? er kanskje over gjennomsnittet opptatt av vind, men får være grenser =)
 3. Linke flere homeseer kontroller sammen!

  bare tengte om det var en lett mulighet. Har en pc som står å snurrer å går der uansett. Tengte da hadde jeg hatt full kontoll over ting der, samt at jeg slapp å kjøpe plug-in en gang til =)
 4. Kjører hs3pro på en vmserver. Ønsker å bruke en kontroller (pc) til som er på hytta. Er det mulig å linke disse systemene sammen?
 5. YR data på homeseer

  Bruker weatherXML med yr som database. Der viser den vindhastighet som km/t. Noen som vet om det er mulig å få det til å bli m/s?
 6. Justere varme på multireg termostater

  Da skal jeg snart slutte å mase (tror jeg😂). Finnes det noen enkel løsning på å justere tidspunkt for nattsenk Ønsker å kunne sette et tidspunkt i HSTouch der nattsenk skal gå på og av på ver enkelt termostat?
 7. Justere varme på multireg termostater

  Takker å bukker 😀👍👍
 8. Justere varme på multireg termostater

  Ok.. Hvordan setter man +1 i et event da?
 9. Hei. Driver og lager et oppsett på HSTouch der jeg kan justere setpoint og ESave setpoint. Fikk til å justere den vanlige setpoint med å sette control use til heat setpoint i homeseer. Når jeg skal prøve med ESave setpoint og setter cool setpoint i control use får jeg det ikke til. Noen som har testet dette?
 10. Toggle element

  Hva mener du med def control action? Rimelig n00b med hs serru 😂👍
 11. Toggle element

  Driver med et prosjekt i HStouch. Skal slå av og på automatisk låsing på verisure appen (yale doorman) Har et bilde som oppdaterer seg etter statusen på låsen. Dette bildet skal man kunne trykke på for å endre status fra aktivert til deaktivert vv. Finnes det noen måter å få til en toggle på?
 12. script til garasjeportåpner

  noen som vet når HomeSeer kommer på tilbud? =)
 13. script til garasjeportåpner

  har lagd en virtuial device. Men er det noen måter å få brukt den i en scene? den kommer liksom ikke opp under device i menyen for scenes.
 14. script til garasjeportåpner

  Jepp... I HS så =) driver med en fibaro homesenter nå =) finner ingen wait eller timer der!
 15. Hei, Ønsker å bruke fibaroen til å styre garasjeport. Jeg trenger da et rele som kan pulse. Har kjøpt en fibaro relè switch. som er koblet til inngangen på garasjeport åpneren. Er det noen som kan hjelpe meg å lage en virtual device, som har en knapp. Den knappen gir en puls på f.eks. 1sek. Samme pulsen kjører port opp å ned. Fin om noen kan hjelpe meg her =)
×