Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Automo

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Automo sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg tenkte å selge HS3/HS4-lisensen min. Følger da plugin’ene jeg har betalt for (automatisk) med også?
  2. Fant du noensinne ut av dette, eller gav du opp? Har akkurat samme problemet med mine to 2-polete zerodim’s. Ganske irriterende når jeg nå prøver å bruke off-statusen til å slå av et annet lys…
  3. Takk for svar. Spørs om jeg ikke bare får gå for dobbelt zigbee-mesh da. Forresten, kom på en mulighet til: Hvis jeg kjører alt via deCONZ, vil det fortsatt være mulig å styre lysene på barnerommene med Philips Hue appen via bluetooth? Og vil HS få oppdatert status hvis noe overstyres på denne måten? Andre ulemper med en slik løsning?
  4. Fant en app som heter Hue Essentials som tilsynelatende skal kunne styre Hue lys via deCONZ, men den har bare to stjerner i app store. Noen som bruker denne og er fornøyd?
  5. Ingen innspill på noen av disse? Hvis jeg har lagt innlegget i feil underforum er det bare å flytte det.
  6. Har kun brukt z-wave hittil, men skal nå utvide med noen Philips Hue pærer og ledstrips. Men sliter med å bestemme meg for om jeg skal bruke Philips Hue eller Conbee/deCONZ som interface. Har søkt og lest en del, men sitter igjen med noen spørsmål som jeg ikke finner svar på, eller som jeg kun finner litt eldre svar på. - Hvis man går for deCONZ, kan man fortsatt bruke Philips Hue appen? Barna har nemlig lyst å kunne styre farger på rommene sine selv, mens i resten av huset skal ting gå mest på automatikk. - Leser litt forskjellig erfaringer med IKEA Trådfri og Philips Hue, men mange av trådene er gamle. Hva er gjeldende status ang kompatibilitet? Får jeg inn alt fra IKEA via Philips Hue eller er det begrensninger? Har bl.a. tenkt å kjøpe noen Trådfri rullegardiner. - Hvis jeg begynner med Philips Hue, men senere trenger deCONZ for noe annet likevel - er det noen ulemper med å kjøre to zigbee mesh parallelt? Skjønner at jeg må ha nok devicer i begge nettene for at dekningen skal bli god, men er det risiko for at de kan forstyrre hverandre? - Har lest en del tråder om stabilitetsproblemer/bugs med deCONZ, er det fortsatt tilfelle eller er det blitt modent nå? - Har lest at hvis man skal bruke Philips Hue bevegelsessensor til å styre z-wave devicer kan det bli en forsinkelse fordi Philips Hue mangler noe som kalles webhooks. Er dette fortsatt tilfelle? Setter pris på alle svar!
  7. Skal få installert en z-dim i en trapp hvor det i dag er en standard endevender. Men skjønner ikke helt symbolet for den andre bryteren i koblingsskjemaet: kan jeg bruke den endevender-bryteren som står der i dag (med bare en av lederne koblet opp mot S)?
  8. Altså en 2+1 bryter? Får man plass til det i en standard boks eller må man fore den ut da? Selv om den brukes som en switch (ren av/på)? Stemmer. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Finner en god del innlegg om temaet, men klarer ikke å bli helt sikker på følgende: Jeg har tre 12V lys over speilet på badet, med integrert trafo og stikkontakt som en del av armaturen. Kan ikke finne et såkalt SELV symbol som er nevnt i flere tråder. Kan noen bekrefte om jeg kan bruke en vanlig Fibaro-dimmer bak en en-polet bryter for å styre dette lyset?
  10. Vet ikke om du fant ut av dette, men jeg har lenge hatt samme problemet, men fant til slutt ut at jeg hadde definert hjemme-nettverket som public i W10 og var derfor forhindret fra å «oppdage» andre enheter. Det løste seg når jeg endret det til private.
  11. Det så ut til å løse det ja, vet ikke helt hva jeg har gjort for å få to stk. Takk for hjelpen!
  12. Det hjalp ikke dessverre. Har forresten følgende RFXCOM devices, er det normalt? Ser ut som det er den øverste som skaper problemer.
  13. Jeg får følgende feilmelding i loggen ca en gang i minuttet: des-10 23:08:53 RFXCOM Error: 40 (CheckTransmitters) error :Error while connecting transmitter on COM3 , des-10 23:08:53 RFXCOM 40 (Close) RS232Port status is not open Men de tilkoblede 433Mhz-bryterne virker som de skal når jeg skrur dem av og på. Og ingen feil på COM3 i device manager. Noen som vet hva som er feil?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.