Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Zankaman

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Zankaman sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har nettopp fått satt opp Homey, skjønner ikke helt hvordan jeg skal sette opp en flow for å styre en varmekabel. Har et Fibaro Z-wave bryter som styrer varmekabelen, men har ingen termostat (gulv eller luft), tenkte å la den feks. stå på 20 minutter hver time (ikke på natta og dagen). Hvordan kan jeg sette opp en slik flow, blir bare rot når jeg prøver..
  2. Takker for svar. Når du sier den offisielle hvilken er det? Hva er den enkleste måte å få oppgradert til ver. 3.6, smartthings støtter jo ikke oppgradering av firmware på enheter?
  3. Fikk til å koble sammen termostaten å hubben, men det tok ikke mange minuttene før det ikke lenger ville synke. Bruker den Dh som var gratis, kanskje det er problemet. Har resatt termostat, hjelper ikke. det er firmware versjon 3.4 på min så det skulle vel også være ok. Har du prøvd DH'en du linkent til?
  4. Er det noe som har fått denne device handler til å fungere, eller må jeg kjøpe fra RBoy? https://github.com/lurajon/smartthings/blob/master/heatit-z-trm2fx/heatit-z-trm2fx.groovy Aner ikke hva jeg eventuelt gjør feil, men får ikke koblet sammen termostaten og smartthings hubben. Har lagt inn Device handleren å valgt "publish" For Me, trodde at det da skulle være mulig å koble sammen etter at jeg satt Heatit i riktig modus. Har vært snakk om å oppdatere firmwaren i termostaten, er dette mulig å gjøre fra appen når de er koblet sammen?
  5. Føler meg ikke spesielt smart her..., har fått inn denne Device Handleren i " My Device Handlers" på websiden hos "Samsung Smartthings" og kjørt published for me. Hva gjør jeg nå, finner den ikke igjen på appen på mobilen. Aner ikke hvordan jeg skal få koblet dette sammen nå Kan noen hjelpe meg???
  6. De påstår vel at det skal ta hensyn til meldt temperatur resten av dagen. Når de påstår at hjemmet blir analysert så er jeg usikker på hvor mye de legger i det. klippet fra websiden til Tibber. Dette fungerer slik at smarte termostater knyttes til oppvarmingen i huset, som i sin tur kobles til Tibber. Du stiller inn ønsket temperatur i Tibber-appen. Da blir ditt hjem analysert, vi finner ut hvordan det påvirkes av utetemperaturen og hvor raskt et rom taper varme. Varmen styres deretter automatisk av Tibber ved hjelp av smarte beregninger som tar hensyn til både værvarsel og strømpris.
  7. Skal nå legge varmefolie i tilbygget, ønsker å kunne styre dette via Smartthings samt koble sammen med Tibber. Har en Heatit Z-TRM2fx liggende som jeg tenkte jeg kunne benytte. Er dette kurant? Har allerede en Miil ovn og en varmepumpe styrt med Sensibo koblet sammen med Tibber. Hvor smart er egentlig Tibber til å styre varmen i huset, de skriver jo mye om at de automatisk analyserer huset samt benytter værmelding osv.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.