Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

AutoK

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

AutoK sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. AutoK

    lovlace

    Har du lest readme/brukermanualen til kortet? Ligger eksempel på hvordan du bruker kortet. Link under: https://github.com/enriqg9/dual-thermostat/blob/master/README.md
  2. Ah, skjønner. Der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg, kanskje noen av senior gutta her kan hjelpe deg.
  3. Ser også at du fortsatt har unknown_type på entiteten, hadde dette også før jeg fjernet noden under z-wave kontroll i konfigurasjonen og la den inn igjen på nytt etter å ha oppdatert HA til 0.103.0.
  4. Satte opp dette under scene i konfigurasjon. Trykk på + tegnet inne i scenes. Lag navn på scenes du ønsker og deretter legger du til enhet(devices). Trykk så på den entiteten du ønsker forandret til det du skal bruke scenen til. Hos meg var jeg inne og satte spisebord lyset til av og dimmet ned lyset til ønsket nivå over sofa. Deretter trykker du på lagre(oransj sirkel med diskett) knappen nederst til høyre. Så er det bare å gå ut og teste.
  5. Scene fungerer hos meg. Har du lagt inn riktige entiteter? Du må trykke på den entiten du ønsker å bruke og deretter konfigurere hvordan du ønsker den skal oppføre seg, feks hos meg har jeg satt opp film tid og da dimmes lyset til laveste nivå i stua og lyset i spisestuen skrus av.
  6. Kunne ikke forandre på parametere, da disse ikke kom opp. HA så også entitetene som unknown, tok og fjernet nodene og la de inn på nytt og nå kunne jeg se parametere og forandre dem samt unknown på entitene var borte. Fikk dimmet med engang, kan være noe feil på koblingen/dimmeren.
  7. UZB1, men kan vel ikke se at det skal være så mye forskjell på dem eller grunnen til at du ikke får dimmerne inkludert.
  8. Vet ikke om dette hjelper, men slik fikk jeg inn mine dimmere i HA. Hvis jeg trykket 6 ganger i normal hastiget på bryteren for å sette den i parring modus så fant ikke HA den, prøvde meg med raskere 6 trykk på bryteren og voila så fant HA dimmeren.
  9. Takker for xml filen @Dennis87, dette hjalp meg å sette opp disse dimmerne i første omgang. Har nettopp begitt meg innpå hjemmeautosjon og har valgt å starte med HA og z wave i første omgang. Angående dimmeren og inkludering, jeg har i første omgang inkludert og konfigurert den ved bruk av xml filen du la ut før pull requesten ble godkjent og ny HA update var ute. Nå har jeg oppdatert til nyeste HA og lurer på for å få riktig oppsett av dimmeren skal jeg eskludere den og legge den inn på nytt igjen for å få det riktige oppsettet eller er det en annen måte å gjøre det på?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.