Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Rune Moskvil Lyngås

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rune Moskvil Lyngås sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for testen. Såpass lite ja. Da er det ca likt som den vanlige dimmeren jeg har idag
  2. Takk for svar. Hvor svak er summelyden? Høres den på ca 4-5 meters avstand når det er helt stille i rommet? Eller må man veldig nærme for å høre summingen?
  3. Neon som har testet "HeatIt Z-Dim Vridimmer Z-Wave"? Passer den i vanlige bryter innsatser, altså rein swap med standard bryter? Noen som vet om det går an å individuelt sette dimmer-styrke og skru lyset av/på? Altså f.eks ha en automasjon som ved et gitt tidspunkt setter dimmerstyrken til 25% og ved bevegelse så skrur lyset seg på ved den styrken som er satt?
  4. Etter mye frem og tilbake med support har de fått endret region på min konto til Norge. Dette hjalp ingenting og det skulle ifølge support være grunnet at jeg må resette hele SmartThings kontoen min og resette hub'en. Når det var gjort, så viser det seg at SmartThings kontoen min er ikke blitt helt resatt, det er noe informasjon der som henger igjen og lager krøll, så nå får jeg ikke opprettet et nytt rom i hjemmet mitt for å legge til huben på nytt.... Har nå bedt support om å slette hele Samsung konton min... Fantastisk første møte med Samsung SmartThings...
  5. Har rapportert problemet til Samsung via Hjelp i SmartThings appen. Fått beskjed om at min konto av en eller annen grunn står til region USA, og min kones konto står til region Norge. Samsung skal endre kontoen min til Norge, så får vi se om dette fungerer da.
  6. Hei. Jeg har en Samsung SmartThings V3 hvor jeg har koblet inn en Danalock via Z-Wave. Dette fungerer kjempebra. Jeg ønsker å legge til min kone som medlem i min SmartThings. Her starter problemene. Hun har opprettet en egen Samsung account og hun har lastet ned og logget inn i SmartThings appen. Når jeg prøver å invitere henne som medlem, enten via Samsung account eller via QR-kode får jeg beskjed om «Samsung account-området er ikke det samme som min kones mailadresse». Jeg har logget inn på både min account og hennes account og sjekket at begges område står til Norge og begges språk er satt til norsk. Når jeg prøver å invitere henne som medlem via SmartThings classic appen istedenfor så får jeg lagt henne til. Da ligger hun som en User under Manage users i classic appen men hun er fremdeles ikke som et medlem i SmartThings (vanlig app). Dog, jeg kan velge henne i automatiseringer i den vanlige appen men SmartThings klarer ikke å hente inn hennes presence. Er det noen som har klart å få til dette? Noen som har vært borti dette problemet før?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.