Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Mtgulb

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mtgulb sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, har du den fortsatt?
  2. Takk for gode innspill :) Takk for gode innspill :) Har planer om doble cat6 på hvert rom. Men føler at jeg blir litt låst til plasseringen av de uttakene. Strøm til vinduer hadde jeg ikke tenkt på, kan være greit å legge inn et tomt rør pr vindu. Har planer om å prøve CAT6 til Multisensor 6. Du kjører alle fra en og samme trafo?
  3. Godt tips, det må jeg få med👌
  4. Nei, er nok ingen krise. Men vil legge opp så mye som mulig når jeg har mulighet. F.eks 2xethernet pr rom, trekkerør mellom alle branndetektorer, hdmi til alle tv punkt, rør til alle bevegelsessensorer, kamera utvendig osv.
  5. Hei alle sammen. Som tittelen sier, hva bør jeg legge opp kabler/trekkerør til. Har muligheten nå til å legge opp så mye k-rør jeg vil, så er redd for å glemme noe jeg kanskje kommer til å ønske i fremtiden. Hvis dere skulle bygd nytt hus/pusset opp, hva hadde dere kommet til å legge opp rør/ledning til?
  6. Ja er ikke tykke kablene, så får vel plass til ganske mange i en wago? Bruker du et par som pluss og 1 par som minus?
  7. Kjører du strømmen gjennom samme patchepanel som nettverket? Skal vel ikke være noe i veien for det? Hvordan har du koblet de USB terminalene? Og har du funnet en bedre måte å fordele strømmen ut fra strømforsyningen, eller bruker du fortsatt wago?
  8. Hei:) Bruk gjerne min kode! Hei! Jeg bruker Tibber, appen som erstatter strømselskapet og gjør strømregningen lavere med teknologi. Blir du også kunde, får vi begge 500 kr å handle smarte dingser for: https://invite.tibber.com/6acfa036 På forhånd takk:)
  9. Sliter med 2 stk HeatIt Z-TRM2fx. På ca 7 minutter så sender de ca 120ganger pr termostat. I loggen er det dette som kommer opp. Noen forslag til hva det kan være ? Til info: Kjører nyeste firmware
  10. Forslag til hvordan det enkelt kan byttes mellom kilder uten bruk av telefon?
  11. Mtgulb

    Lyd i alle rom

    Hei. Vi driver og pusser opp er hus, og i sen forbindelse prøver jeg og planlegge litt hvordan jeg bil ha ting. Ønsket mitt er og ha innfelte høyttalere i alle rom, hvor vi kan spille musikk fra telefon, dab radio, bruke som ringeklokke osv. Finnes det en måte å få til dette på? Det må også enkelt kunne byttes mellom f.eks Spotify og dab radio, eller mellom forskjellige dab kanaler. Ønsker at hvert rom skal styres for seg, så samboeren kan høre på Spotify i det ene rommet samtidig som jeg hører på f.eks P4 i naborommet. Noen som har forslag til løsning?
  12. så bra, da kommer det noen ‘analoge’ dimmere til salgs snart;) hvis bare bryter 1 er koblet til dimmeren, hvordan velger du mellom og skru lyset av og på, og dimme lyset opp og ned? Tenker da hvis man ønsker å overstyre automatikken.
  13. Moskus: Ok, hvilken som helst bryter? 1-polet, 2-polet? Bare det er fjær på den? En eller to brytere?
  14. Tusen takk ZoRaC:) jeg har Elko rs super, så da må jeg nok bytte selve termostaten. Har du forslag til hva jeg eventuelt kan kjøpe for å fortsatt bruke samme dimmere som jeg har? SG Leddim 400. Hvis jeg ikke har misforstått helt, så kan jeg fortsatt bruke samme dimmer, men hjulet vil ikke funke lengre? Jeg må holde inne hjulet for og dimme opp/ned?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.