Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Newname

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Newname sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, er det noen som har erfaringer med SG Smart og har koblet det opp mot Homekit eller lignende? SG systemet i seg selv er jo ikke "smart" så prøver å finne ut om en kan lage assosiasjoner til andre smart-produkter (diverse sensorer) via Homekit. For Homekit kompatibelt skal det være. Har prøvd å søke litt men har ikke funnet noe nevneverdig om temaet.
  2. Skal snart til med samme osystemet som deg SigurdEide, så lurte på hva fordelen er med direkte assosiasjon? En får vel ikke brukt termostatene/vbv i smarthus systemet hvis de ikke er koblet opp mot Homey? Eller misforstår jeg noe?
  3. Noen som har rukket å installert og fått noen erfaringer med Heatit Z-Smoke røykvarsleren?
  4. Nei, jeg hadde tenkt å bruke S2 på dimmeren til gangen til en annen kombinasjon. Derfor trenger jeg en ekstra bryter til «slå av alle lys». Denne ekstra bryteren vil da ikke være koblet til noe last, bare 230V og fibaro single switch.
  5. Har kommet litt videre med løsningen. Så kan forklare for eventulet andre som lurer. Til «slå av alle lys» bryteren må jeg ha en fibaro single switch. Fibaro dimmer vil ikke fungere siden den må ha en last (lys eller lignende) koblet til for å virke.
  6. Okei, takk for veiledningen. Så hvis jeg har forstått riktig, for å få dette til å virke så bør jeg 1. Ha en fibaro dimmer bak alle bryterene som jeg vil styre 2. Ha et smarthussystem som alle fibaro dimmerene linkes til (f.eks. Homey) 3. Lage en link fra "slå av alle lys" bryteren til alle ønskede brytere i Homey Gjelder begrensningen på 5 brytere også hvis det styres gjennom Homey?
  7. Hei, Har planlagt å legge fibaro dimmer bak lysbryteren ved inngangsdøren for å styre lysene igangen. I tillegg ønsker jeg en bryter der for å slå på/av alle lysene i huset og tenkte å bruke en fibaro dimmer til den jobben også. Men når jeg begynte å tenke så ble jeg usikker på om det er mulig og eventuelt den beste løsningen for oppgaven? Denne bryteren og fibaro dimmeren vil jo ikke være tilkoblet noe annet enn strømnettet (for strømtilførsel) og linket til alle andre lys via z-wave. Er nybegynner på dette så svaret er forhåpentligvis innlysende Noen som har prøvd en lignende løsning og har noen erfaringer å dele?
  8. Finnes det Z-wave/Zigbee løsninger tilsvarende z-water som styrer 0-100% da?
  9. Skal selv få installert noen screens med Somfy IO motor for å kunne ha smart styring. Men forstår ikke helt hvordan du har fått til det samme uten hverken kablet eller IO motor? Hadde vært en fordel å slippe en ekstra Tahoma boks.
  10. Takker! Så fikk jeg sett hvordan det blir seendes ut til og med
  11. Er det noen som har prøvd dette mer utenfor ELKO sin smart hub?
  12. Som tittelen sier, noen som vet om Heatit Z-TRM3 passer i ELKO Plus rammer? Skal instalere noen slike og tenkte det hadde vært finest om det kom i samme ramme som lysbryterene. Har funnet ut at de passer i System 55 rammer, men klarer ikke finne ut om det er standarden ELKO Plus følger.
  13. Hei, jeg vurderer å anskaffe en slik men ser at det står maks 57mm bredde på installasjonsveiledningen. Det blir jo knapt på norske ytterdører. Hvor tykke dører har dere fått installert denne på?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.