Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

JonR

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JonR sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har fått litt kontroll på hvordan jeg kan hente ut enkelte verdier fra en side, men er det en måte jeg bare kan sjekke om en side inneholder en gitt tekst? Feks om en side inneholder "Det er for tiden ingen driftsmeldinger". Så kan jeg bruke denne binære av/på statusen videre.
  2. Jeg kjører HS4 hjemme men lurte på å også bruke HS4 på hytta. Kan jeg bruke samme lisens for dette på en måte? Hva er evt best? Koble sammen med VPN og kjøre en server? Kjøre separate systemer (hvis det lar seg gjøre med en lisens?) Eller må jeg kjøpe en separat lisens? Evt andre muligheter?
  3. I dette tilfellet tror jeg den smart pluggen gjør susen, takk for tips
  4. Hei, Jeg prøver å finne en enkel og ikke alt for dyr måte å kunne se hva effektforbruket på en enhet er akkurat nå. Logging hadde også vært fint, men det viktigste er å kunne se aktuelt forbruk. Tenkte å kanskje bruke en Z-wave fjernstrømbryter med energimåler. (det er maks snakk om 100-200w). Men litt usikker på hva som er det enkleste å bruke for å motta signalene og lese det av. Noen som har noen forslag?
  5. Takk, esp32 så interessant ut, tror jeg prøver meg på den
  6. Jeg ser etter en sensor som kan detektere sigarettrøyk. Noen forslag? Vi har balansert ventilasjon som henter luft i kjøreporten i en gammel bygård. Men når noen andre har selskap eller fest hender det ofte at gjestene står der og røyker med det resultat at vi får fylt opp leiligheten med sigarettrøyk. Skulle gjerne ha detektert det så jeg kunne stoppet ventilasjonen inntil området er røykfritt igjen.
  7. Jeg har en hybel med vannbåren gulvvarme der jeg har hatt en energimåler for å beregne hva de skal betale for oppvarming. Men denne måleren har den geniale konstruksjonen at batteriet ikke kan byttes. Batteriet har en levetid på 6 år og måleren koster drøye 8000kr så tenkte å se meg om etter andre alternativer. Dagens måler har temperatursensor på tilførsel og retur samt at den måler vannmengden og regner slik ut effekt. Noen som har noen gode forslag? En impulsgiver og to temperatursensorer og en kalkulasjon er vel det som skal til men finnes det noe ferdig uten alt for mye egenmekking?
  8. Hvis man er relativt oppegående på Windows og helt blank på Linux, hvor lang tid kan man regne med å måtte bruke på et ESXi oppsett?
  9. Takk for tips, google søk funker jo egentlig veldig bra, litt flaut, burde jo ha tenkt på det uten å behøve å spørre her Men har fått gjort en del gode søk nå og funnet mange gamle tråder av interesse.
  10. Har prøvd å få til søk i bare et forum men ikke fått det til. Noen som kan gi et tips? Feks søke etter zigbee i HomeSeer forumet. (Og hvor finner jeg hjelp til bruk av forumet?) Mulig det bare er brillene som behøver en vask men.....
  11. Skal begynne med HomeSeer nå men har ikke noe viktig/stort behov, mest for morroskyld så ikke noe hast med å komme igang. Tror dere forskjellen mellom HS3 og HS4 blir såpass stor at det like greit å vente med å sette igang til HS4 kommer? Det er vel ikke så veldig lenge til og har ikke mer ekstra tid enn at jeg ikke har lyst til å bruke den på noe jeg får begrenset nytte av. Men kan jo selvfølgelig lese meg opp og se gjennom HomeSeer skolen i mellomtiden for å få en godt innblikk i systemet. (Uansett tenkte jeg å kjøpe lisens nå pga 50% rabatten.)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.