Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

TBJ

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TBJ

  1. TBJ

    Yale Doorman L3

    Kan man koble L3 både til Home Assistant via BT og WiFi bridgen, eller må man kutte ut WiFi brigden hvis man skal bruke BT mot Home Assistant?
  2. Kan du legge ut den koden til oss "mindre begavede"?
  3. Utrolig bra manual som selv en "HA-grønnskolling" som meg fikk til å fungere 🙂
  4. TBJ

    Yale Doorman L3

    SmartThings Hub, som jeg la ut bilde av i den andre tråden. https://community.homey.app/t/yale-doorman-l3-and-homey-support/49505/17 Denne (litt knotete å installere): https://store.homey.community/app/com.smartthings
  5. TBJ

    Yale Doorman L3

    Bare for at det ikke blir noen misforståelser. Jeg brukte ingen andre "bokser" enn Homey (og selvfølgelig Doorman L3 og den WiFi-saken som fulgte med). Dvs. jeg bruker ingen Samsung SmartThing-boks.
  6. TBJ

    Yale Doorman L3

    Ja, via SmartThings-app'en
  7. TBJ

    Yale Doorman L3

    Fungerer fint mot Homey. https://community.homey.app/t/yale-doorman-l3-and-homey-support/49505/16
  8. Takk for svar ? Siden til Google som forklarer hvordan man setter det opp fungerer, men rutiner mangler mangler på telefonen. Sukk. Da er det nok kun tilgjengelig på engelsk (i alle fall ikke på norsk).
  9. Bruker Google Home i dag til b.a. å skru på TVen (med Harmony Elite) og styre lyset i samme rom. Slå på TVen Slå på lyser i stua Men ... så tungvindt. Noen som vet om det er mulig å lage egne fraser (setninger) som jeg kan bestemme hva Google Home skal det som? Vil bare si (f.eks.) skru på alt i stua, så skal den gjøre begge de overnevnte tingene. Noen som vet om dette er mulig (med norsk talestyring. Ikke engelsk)?
  10. Vil som nevnt kun ha muligheten når jeg selv er i nærheten (innenfor WiFi-sonen) og kanskje slå den av etter kl. 2300 på kvelden. Det er uansett sikrere enn å ha døren ulåst når man er hjemme, som jeg vet at flere folk fremdeles har.
  11. Har pr. dags dato ikke Yale Doorman. Har en 9 år gammel Easy Access 903 uten WiFi eller noe annet lurt. Vurdere å kjøpe WiFi modul til den (hvis mulig), evt. å bytte den ut til f.eks. Yale (det var egentlig bare et eksempel, siden jeg kjenner alt for få av de, og tilhørende begrensninger)
  12. Takk for svar! ? Bryr meg i første omgang mindre om sikkerheten. Først og fremst vil jeg prøve å få det til. Kan sikkert kombineres med at den åpner kun hvis min mobil er tilkoblet hjemmeWiFi i tillegg. Da har man på en måte "to faktor autentisering" og det er bra nok for meg i starten.
  13. Hei Min første tråd, så beklager om dette er diskutert tidligere, men jeg fant ingenting... Jeg ønsker et system med kamera (ringeklokke?) og elektronisk kodelås på døren, hvor kamera kjenner igjen dem som nærmer seg døra og låser opp for dem jeg kjenner. Vet noen om det er mulig å få det til ved å kombinere Google Nest Hello (ringeklokke med ansiktsgjenkjennelseskamera) og Yale Doorman? Jeg har ingen smart-hub pr. dags dato (bortsett fra Google Home, om dere regner det som en smarthub), så jeg må vel kanskje ha det for å få dette til å fungere. Synes HomeSeer og Homey ser for komplisert/dyrt ut, så jeg hadde kanskje håpet på at Samsung Smartthings Hub kunne hjelp meg. Jeg ønsker ikke at man må stoppe opp ved døra for ansiktskanning. Det blir "for tungvindt" og tar for lang tid (da kan jeg like godt bruke kode eller brikke). Jeg har sanns for Google ansiktgjenkjenning. Den er rask. Ønsker at jeg kan gå i normalt tempo mot døra og innen jeg tar på dørhåndtaket skal døra være opplåst. Er "mitt ønske" om å slippe kode på døra for kjentfolk mulig pr. dags dato?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.