Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Lucky70

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lucky70

  1. Har kjørt med "internet.public" nå i noen måneder. Det fungerer fint. Skulle gjerne hatt beskyttelsen fra Telenors brannmur, men den får du ikke åpnet noen porter på sånn uten videre. Det er bare HA som har datatrafikk på den routeren min.
  2. I dag fikk jeg min Kirgamine opp å gå. Om noen trenger en CN105 plugg gi beskjed. Jeg måtte kjøpe alt for mange 😉
  3. Da er problemet løst. Fikk et tips her oppe å endre APN til telenor.public. Det virket ikke, men internet.public gjorde susen. Takk for tips og hint alle sammen.
  4. Ja utfordringen er NAT laget hos Telenor. Det har man ikke kontroll over med et normalt bredbånds SIM kort. Ser de har M2M sim. Spørs om jeg må prøve et slikt. Ulempen er da at jeg må ha to routere, en til automasjon og IOT og en til surfing.
  5. Jeg bruker WireGuard VPN i Home Assistant. For å kunne logge meg inn på HA remote har jeg brukt WG på hjemmesystemet mitt nå en stund. 4G modemet mitt har NAT, og det er nok ett NAT lag til. Når jeg sjekker IP adressen min så er den en annen enn den som kommer opp i routeren. Finnes det noen løsning for å få dette til?
  6. Hei. Jeg forsøker å sette opp en VPN til routeren min på hytta, Det ser ut som 4g leverandøren har en egen brannmur som blokkerer meg fra å få dette til. Finnes det noen omvei for å få dette til? MVH PK
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.