Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

toth42

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av toth42

  1. Jeg har ~15 trmfx2, inkludert på soverom - elektriker sa i sin tid at displayet kan slås av, men jeg finner ikke den muligheten. Brightness på "0" er fortsatt lyst nok til å være irriterende for visse medlemmer av husstanden. Må jeg frem med tapen for å få det svart?

     

    Hub er FH om det er relevant.

  2. 7 minutter siden, Moskus skrev:

    I teorien, ja. Men det spørs på hvor avansert "FIMP" er.


    Samtidig kan du vel dessverre glemme Samsung. Samsung snakker med Samsung og ferdig med det. :( 

    Hm, ser ut som man kan få til en del samsung med IFTTT.. Jeg trodde Smartthings(og derfor tilknyttede produkter) gikk på vanlig Z-wave plus, skal de ikke da teoretisk kunne brukes med alle z-wave hubber?

     

    H2k5i0l.png

  3. 5 timer siden, Gjaevert skrev:


    Det er fortsatt ingen offisiell støtte for Ikea, å det er fortsatt lite/ingen spesifikk info om det heller (som vanlig).
    De har sluppet et rammeverk hvor man kan lage sine egne adaptere og visstnok få andre ting til å snakke med FH, men ikke sett på det selv.

    Første pri for FH er nok fortsatt å få alle over på den nye regelmotoren, v1.9, å det har dratt ut et par mnd allerede. De har lovet noen oppdateringer før jul, men det har også være ganske radio silent siden Oktober nå

    Takk for svar..! Jeg synes det er noe spesielt av fh å klistre IKEA-logoen her https://futurehome.no/systemstotte/ om de faktisk ikke har ofisiell støtte.. Dette FIMP-greiene ser jo ellers absolutt positivt ut, om jeg leser det riktig betyr det at man selv kan integrere apparater som i utgangspunktet ikke er støttet, f.eks Samsung-hvitevarer som man normalt vil trenge smartthings for å styre?

  4. Hei, første dagen med Futurehome for min del - så jeg forstår ikke så mye foreløpig av hvordan man legger inn egne script(?) e.l. fra github e.l. - Jeg har noen få steder med vanlige lyspærer og uten fibaro/smartstyring i bryteren, er det slik å forstå at IKEA trådfri nå er helt integrert med futurehome, eller har det ikke skjedd noe siden denne trådens siste update? Jeg ser Ikea-logoen her, så da antok jeg alt er på plass?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.