Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Usain

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Usain

  1. Takk for svar Arne Olav. Synd du har så dårlige erfaringer med disse termostatene. Du sier de rapporterer lufttemp. Er det via z-wave du mener da? Rapporterer de ikke temperstur fra gulvføler også? Selv har jeg gulvføler, så hvis denne temperatur rapporteres via z-wave, så trenger jeg ikke romtemperatur i tillegg. Da tenker jeg det kan være mer nyttig med rapportering av strømforbruk mtp Tibber feks. Er det noen som har gode erfaringer med disse? Noen som har fått det til å virke skikkelig?
  2. Jeg holder på å installere smarthus (er nybegynner) og lurer derfor på det samme som trådstarter var inne på. 1. Hva er forskjellen på denne: https://www.elektroimportoren.no/heatit-z-trm2fx-hvit-z-wave-termostat-2900w-13a/5430560/Product.html?Event=brandlist Og denne: https://www.elektroimportoren.no/heatit-z-wave-termostat-16a-hvit/5430499/Product.html?Event=brandlist Den ene er 13A og den andre er 16A. Men hvilke andre forskjeller er det? 2. Jeg ser for meg at jeg går for Homey, men ikke bestemt enda. Er det gatewayer som en/begge av disse termostatene ikke støtter? (Fibaro, Homey, Smartthings, FutureHome etc) 3. Er det noen problemer med disse termostatene? Har lest litt løst om dette, men gjelder det eldre versjoner?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.