Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Ruthless

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ruthless sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ruthless

    Valg av system

    Men er det da to i en pakke, eller må jeg kjøpe to pakker? Den ene må jo ligge bak bryteren og den andre bak lampen...
  2. Ruthless

    Valg av system

    Dersom man skal bruke fibaro dimmer 2 som trådløs dimmer, hva trenger jeg av utstyr og hvor lønner det seg å bestille fra? Dimmer 2 pakker ser ikke ut for å inneholde en sender og en mottaker?
  3. Ruthless

    Valg av system

    Er en spotskinne med integrerte LED'er i.. Kan jeg feks ha en Fibaro dimmer 2 og en vanlig elko 1p bryter med impuls? Evt andre alternativer? Hva er forskjellen på Pro og v2.0?
  4. Ruthless

    Valg av system

    Hei, og takk for svar. Ja, det er hvis effekttariff slår til (og det gjør det vel?) jeg tenker at det kanskje kan være penger å spare? Kikket litt på Homey og tenker det kanskje kan være noe for meg.. har ikke pr. nå anledning/tid til å sette meg veldig inn i programmering pga skole/jobb/familie, selv om det hadde vært intressant. Men ser noen klager på rekkevidde mellom nodene.. er dette reelt? At det ikke kan være mer en 5m mellom nodene? Jeg har montert opp en lampe som skal ha trådløs bryter. Hvilken bryter er det fornuftig å bestille som kan integreres mot Homey, men samtidig kan virke inntill jeg har fått Homey opp å gå? Gjerne med dimmer.. Takk
  5. Ruthless

    Valg av system

    Hei, Ifbm de nye effektariffene som kommer å vurderer jeg å smartifiserer boligen litt, men usikker på hva som er lurt å gjøre, hvordan gjøre det og hvilket system og utstyr som passer/lønner seg. Er elektriker, så har sånnsett sikkert ok priser på xComfort, men har ingen erfaringer med det og hva jeg evt må ha for å kunne styre dette på en vetug måte. Planen er ikke å bruke 50k på dette, men å kunne styre feks. VVB ol. etter når det svarer seg, og kanskje utvide med div lysstyring etterhvert. Tar og imot forslag til andre tiltak som kan være lurt. Har en enebolig som blir oppvarmet av en Kirigamine hara 6.6, varmekabler i kjellerstue og bad. Er det i heletatt noe særlig å spare på dette? Takknemmlig for alle oppklarende svar, hilsen nybegynner :)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.