Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Morty

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Morty sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har også forsøkt hue nå uten bridge. Jeg tror man må velge mellom å sende til fjernkontrollen eller homey. Dvs du må resette/deaktivere fjernkontrollen. Er det noen som har testet om being med bridge håndterer både fjernkontroll og homey-app? Jeg har også 2 Hue Go (BT-lamper). Finner de som kompatible lamper i hue-appen, men har aldri klart å finne de (til tross for av/på 6 ganger). Noen som har fått dette til (med eller uten brigde?) Hue-appen til Phillips finner de med en gang, men da ikke Homey.
  2. Må du ha tellstick for å kople opp "gamle telldus" temp.målere? Fant de ikke i telldus-appen.
  3. Morty

    Eksterne apper i flows

    Er det mulig å bruke apper på tlf som har produkter som ikke støttes i en homey app, til å starte flows? Jeg har f.eks Cleverio cc-110 kamera som jeg er veldig fornøyd med ift pris og funksjonalitet, men dette er wifi og styres i egen app smart life. Homey burde vel kunne trigges av melding fra andre apper på telefonen? Jeg har også Tidal på min tlf - er det mulig at musikk fra denne, ev nettradio, spilles på homey-enheten etter trigger fra bevegelsessensor? Sonos er for dyrt synes jeg og har ikke funnet noen andre som støttes..? Ikea kanskje? Takk for råd - er i gang med å bygge opp. Pt med Elko, NIBO, Hue, cleverio temp (som er ubrukelig).
  4. Er det noen som har funnet noen små rimelige temp.målere som også viser temp i displayet? Kjører Homey. Jeg hørte forresten Xiaomi skal rulle ut nye produkter rundt årskiftet så det forklarer hvorfor mye er merket utsolgt nå. Har nå testet Cleverio (uten display) - anbefales ikke så er returnert. Oppdateres kun ved større temperaturendringer og store avvik i temp mot analoge målere.
  5. Morty

    Homey-muligheter

    Hei, jeg skal overta en ny leilighet med bla NIBE f470-varepumpe (mulighet med NIBE mobile app) samt ELKO smart home (egen app) dimmere og termostater. ELKO er av de få som fortsatt krever årsavgift for å fjernbetjene løsningen (via egen Gateway). Dersom jeg dropper å kjøpe ELKO-gateway - kan jeg da styre alt via Athom Homey og fungerer dette da uten "abonnement" fra ELKO? Er det noen som også kan anbefale et rimelig kamera med varsling og 2-veis lyd (ev sirene) som passer med dette? Jeg er også usikker på om ekstra oppgraderingskit er nødvendig på NIBE-pumpene eller om det bare er å plugge i nettverkskabelen. Takk for råd
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.