Arne Johnny

Medlemmer
  • Innholdsteller

    42
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Arne Johnny vant dagen sist på juli 17

Arne Johnny hadde mest likt innhold!

Mottatte likerpoeng

13 Good

Om Arne Johnny

  • Rang
    Medlem

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer
  1. Riktig.. takker så meget. Sikler litt på de altså.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. er det to stk av de du har så det er feil med begge? eller er det to av mange?
  3. Hva slags erfaringer har dere med de forskjellige magnetsensorene på markedet? Fordel vs bakdeler batterilevetider og hvor funksjonable/ stabile er de? Skal styres via HS. Tips mottas med takk:) Aj Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Har sittet å knotet med HStouch og som en Meeeget enkel bruker så får man det faktisk til. Selv uten alt for mye knot Jeg har ikke gjort noe fancy og brukt kun medfølgende maler. Tanken har vært at man skal enkelt navigere (få trykk som mulig) for å komme til mål og samtidig ha de viktigste "knappene" tilgjengelig. Ikke alt som er ferdig enda men må ta litt om gangen.
  5. Mer MYQ trøbbel. Etter en restart av HS3 så starter ikke MYQ pluginen. Får masse feilmeldinger i startup bildet. Dette er feilene jeg får i startupbildet: 11.07.2017 13:24:23 ~!~MyQ Error~!~Error in HttpPostForm, Message: Serveren begikk et brudd på en protokoll. Section=ResponseHeader Detail=Ugyldig hodeverdi for Content-Length 11.07.2017 13:24:25 ~!~MyQ Error~!~Error in HttpPostForm, Message: Serveren begikk et brudd på en protokoll. Section=ResponseHeader Detail=Ugyldig hodeverdi for Content-Length 11.07.2017 13:24:32 ~!~MyQ Error~!~Error in HttpPostForm, Message: Serveren begikk et brudd på en protokoll. Section=ResponseHeader Detail=Ugyldig hodeverdi for Content-LengthStartup Complete, 4 errors detected, check the log for more information. Når jeg går inn i loggen får jeg disse: 11.07.2017 13:24:20 ~!~Info~!~Plugin MyQ has connected. IP:127.0.0.1:52267 11.07.2017 13:24:21 ~!~MyQ~!~Starting version 1.0.17155.370 11.07.2017 13:24:21 ~!~MyQ~!~InitIO called, plug-in is being initialized... 11.07.2017 13:24:21 ~!~MyQ Debug~!~Attempting to login to web service 11.07.2017 13:24:21 ~!~MyQ Debug~!~Using Craftsman API 11.07.2017 13:24:21 ~!~MyQ Debug~!~Connecting to: https://assurelink.craftsman.com/ 11.07.2017 13:24:23 ~!~MyQ Error~!~Error in HttpPostForm, Message: Serveren begikk et brudd på en protokoll. Section=ResponseHeader Detail=Ugyldig hodeverdi for Content-Length 11.07.2017 13:24:23 ~!~MyQ Debug~!~Parsing httpResult of login attempt 11.07.2017 13:24:23 ~!~MyQ Debug~!~Found 0 matches using regularExpression 11.07.2017 13:24:23 ~!~MyQ Debug~!~Decoding field value 11.07.2017 13:24:23 ~!~MyQ Debug~!~Attempting to login to web service 11.07.2017 13:24:23 ~!~MyQ Debug~!~Using Chamberlain API 11.07.2017 13:24:23 ~!~MyQ Debug~!~Connecting to: https://mychamberlain.com/ 11.07.2017 13:24:25 ~!~MyQ Error~!~Error in HttpPostForm, Message: Serveren begikk et brudd på en protokoll. Section=ResponseHeader Detail=Ugyldig hodeverdi for Content-Length 11.07.2017 13:24:25 ~!~MyQ Debug~!~Parsing httpResult of login attempt 11.07.2017 13:24:25 ~!~MyQ Debug~!~Found 0 matches using regularExpression 11.07.2017 13:24:25 ~!~MyQ Debug~!~Decoding field value 11.07.2017 13:24:25 ~!~MyQ Warning~!~Cannot Login, check username/password. 11.07.2017 13:24:25 ~!~Plug-In~!~Finished initializing plug-in MyQ 11.07.2017 13:24:31 ~!~MyQ Debug~!~Session timed out, relogging. 11.07.2017 13:24:31 ~!~MyQ Debug~!~Attempting to login to web service 11.07.2017 13:24:31 ~!~MyQ Debug~!~Using Chamberlain API 11.07.2017 13:24:31 ~!~MyQ Debug~!~Connecting to: https://mychamberlain.com/ 11.07.2017 13:24:32 ~!~MyQ Error~!~Error in HttpPostForm, Message: Serveren begikk et brudd på en protokoll. Section=ResponseHeader Detail=Ugyldig hodeverdi for Content-Length 11.07.2017 13:24:32 ~!~MyQ Debug~!~Parsing httpResult of login attempt 11.07.2017 13:24:32 ~!~MyQ Debug~!~Found 0 matches using regularExpression 11.07.2017 13:24:32 ~!~MyQ Debug~!~Decoding field value Jeg ser forøvrig at login feiler og at jeg skal sjekke brukernavn og passord og dette er riktig. Jeg får tilgang via Appen med samme bruker navn og passord. Noen som kan se noe ut i fra dette? NB: jeg restartet plugin, HS3 og servern. Edit: igjen så ser jeg statusen endrer seg i HS når jeg kjører porten opp og ned fra appen, men statusen henger.
  6. du kan jo eventuelt utvide "ringen" for når den skal kjøre da?
  7. Slik som jeg skjønner det er denne gatewayen, https://safe4.com/concept/our-gateway/ en gateway som skjønner alle protokollene som nevnt og kan erstatte mange bokser. Er det noen som har testet denne? Er jo ett spennende produkt om dette fungerer bra. AJ
  8. Jeg har 3g/4g og det fungerer som bare det for min del altså.
  9. Wow... da gikkn rett inn. takker så meget
  10. Windows
  11. jeg har en gammel versjon av YR, og hoevedgrunnen til det er vel at oppdatering har feilet. antagelig ifbm versjonproblemer mot HS. Men nå har jeg siste versjon av HS3 og får denne feilmeldingen når jeg prøver å oppdatere YR: Install/Update of package YR_Weather failed. jeg har versjon HS3 Standard Edition 3.0.0.318 (Windows) Jeg skal oppdatere Yr fra 1.1.2.11 til 3.0.2.23 kan noen hjelpe her tro?
  12. da kom det en oppdatering i pluginen som rettet på dette versjon 1.0.17123.357
  13. ok. Hjelper ikke å starte HS på Nytt, starte pluginen på nytt eller starte hele maskina på nytt. Har også forsøkt å bytte passord.
  14. Plutselig sluttet garasjeporten å virke via Homeseer. Alt funker fint via MyQ appen og statusen endrer seg i Homeseer når porten går opp og ned. Men jeg får ikke Homeseer til å åpne/ lukke porten. i loggen får jeg opp denne teksten. Noen forslag? mai-03 20:57:41 MyQ Error Error in QuickPostJSON, Message: Den eksterne serveren returnerte feilen (500) Intern serverfeil. mai-03 20:57:41 MyQ Warning Error communicating with web server.
  15. si ifra når den er klar da så løper jeg og kjøper kaffetraktern