Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

ricmik

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

ricmik sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Samtalestarter
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kom gjerne tilbake med en oppdatering på hvordan du opplever at de fungerer! 🙂
  2. Hei, Er det noen som har anbefalinger til GU10 LED med WarmDim/Dim to warm som har CRI 90++, kan dimmes veldig langt ned/startes på lavt dimmenivå (typ 1%), og har en lysspredning på ca. 40°? I dag har jeg Philips MASTER Value LEDspot GU10 i lampene, men jeg synes de har et alt for skarpt lys som skaper mye skygger. Jeg ønsker meg noen GU10 LED som har litt det samme lyset som i en god downlight (blender lite, god spredning). I tillegg har Philips-pærene en irriterende tendens til å dimme seg ned litt under det dimmenivået man har valgt 2-3 sekunder etter at de har blitt dimmet. Noen som har erfaring med eks. Namron LED Pære WarmDim 6W matt sort GU10? For å øke relevansen til forumet her, så skal de dimmes med Plejd DIM-01 dimmere 😉
  3. Jeg fikk montert Easy Access Easyfingertouch i går. Har lagt den til i Zigbee2mqtt og dette er det som blir exposed fra låsen. Har ikke forsøkt å legge til brukere her ennå siden det ikke er helt intuitivt hvilke innstillinger og IDer som gjelder. Låsen varsler på lock_state (locked/unlocked), og action (eks. keypad_unlock), men ikke på action_user og action_source_name.
  4. Er det noen av dere som har en fungerende konfigurasjon for TRM2fx til OpenZwave 1.6? Den som kommer med OpenZwave 1.6 har dette problemet med at temperatur-sensoren vises som en egen instans, og at HA bruker feil temperatursensor. @Dennis87 kanskje?
  5. ricmik

    Heatit Z-dim

    Takk igjen! Da blir det nok Heatit Z-Dim fremfor Elko RF i ny leilighet
  6. ricmik

    Heatit Z-dim

    Strålende! Takk for utfyllende info @paalkr Betyr det at kneppet bare kan høres når man trykker inn dimmerhjulet, eller også når man skrur av/på lasten via Z-Wave?
  7. ricmik

    Heatit Z-dim

    Hei! Sorry for at jeg kupper en litt gammel tråd her, men jeg ville bare høre med noen som har erfaring med Heatit Z-Dim om følgende: 1. Lager den et hørbart klikk når lasten skrus av/på? 2. Skrur den seg direkte på med ønsket dinmenivå når man sender en kommando til å skru på lyset? Grunnen til at jeg spør er at Elko RF-dimmeren skrur seg på med forrige dinmenivå, og så dimmer til ønsket nivå et sekund senere. Ikke spesielt hyggelig på kvelden om forrige dimmenivå var 100% og man ønsker å skru på lyset med 30%. 3. Har det kommet støtte for den i OpenZWave/HomeAssistant?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.