Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Maxim!

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Maxim! sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da funker min Nest Hello med mekanisk ding dong ringeklokke, måtte gi opp med Elko RS16 ringeklokke. Jeg kontaktet "Made by Google" (en Facebook gruppe opprettet av Google Nest) og beskrev problemet mitt. De sendte meg en ny Nest chime connector, som jeg monterte. (kom i løpet av 2 dager fra Polen) Jeg skiftet også transformer til en Centech 24V AC. Nå virker ringeklokken uten brumming og alt er som det skal være. Se hvordan den er koblet her: Jeg har konkludert at Nest Hello ikke er kompatibel med Elko RS16 elektronisk ringeklokke, medmindre man bruker et rele mellom Nest connectoren og RS16. Nest Chime connector sender en konstant lav spenning (0,5V) som er nok til å aktivere den elektroniske ringeklokken kontinuerlig. Det som skjer når man trykker på Nest Hello knappen er at spenningen kort øker til maks spenning fra utgangen på Nest chime connector, men spenningen blir aldri helt borte. Jeg har ikke prøvd å installere rele, men se innlegg lengre oppe i tråden. Her er link til trafo jeg benytter: https://www.elektroimportoren.no/ringetrafo-8-24v/1615672/Product.html?kk=a4c6224-16595837103-27ef11&gclid=CjwKCAiAhJTyBRAvEiwAln2qB_VEXtoBpOAfHwucseRIiB9ueFjggnqo-vLaEt7naAWAY5l7d5Nm4RoCds0QAvD_BwE&Referer=kelkoo&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Cenika Ringetrafo 8-24V - 1615672 Her er link til Facebookgruppen "Made by Google" hvor jeg fikk hjelp via meldinger, hvilket var greit da det var lett å avbryte og gjennoppta korrespondansen senere. https://www.facebook.com/search/top/?q=made by google&epa=SEARCH_BOX
  2. Som jeg skrev i forrige innlegg, trafo'en gir 17,7V under belastning altså når den er i drift, også mens det blir trykket på knappen. Den blir ikke varm altså burde den ha kapasitet nok. Og ja jeg har fulgt skjemaet som ikke følger med i pakken men som man selv må google. Tror stadig det er feil på min puck, men det er vanskelig å komme igjennom til Nest support.
  3. OK, så den trafo du referer til er ikke en desidert ringe trafo og har høyere kapasitet. Min er på 12V - 0,7A altså rating på 8VA, men gir 17,7V ut også under belastning, så det er innenfor spec. til Nest Hello. Den blir heller ikke varm. Jeg skal ha ringeklokke, har puck'en på plass (Se koblingsskjema lengre oppe i tråden) og har prøvd både med mekanisk ringeklokke og elektronisk. Problemet er at pucken konstant sender spenning til ringeklokken. Jeg lurer på om det er feil på puck'en?
  4. Hei, Takk for tegning. I utgangspunktet burde det rele ikke være nødvendig hvis ting var som Nest skriver i deres dokumentasjon. Pucken skal jo gjøre det samme, men skal prøve det. Den Europeiske versjon av Nest Hello aksepterer spenning mellom 12-24V
  5. Hei, Det er ikke mange opplysninger som følger med Nest Hello. Hvor kobler du inn og hvilket signal styrer rele'et, har du et koblingsdiagram. Vet du hva den lille Nest puck gjør?
  6. Hei, Jeg har også flere Google home enheter inkludert Google Nest Hub. Men det er jo ikke poenget, Nest Hello skal virke med både mekaniske og elektroniske ringeklokker. Elko ringeklokken er ikke annerledes bygget opp enn så mange andre ringeklokker. Leter stadig etter et sted hvor jeg kan få noe teknisk support fra Google nest og få bekreftet at koblingsskjemaet er korrekt
  7. Jeg har nå gjort et nytt forsøk på å koble Nest Hello sammen med Elko ringeklokke. Se koblingskjema her: Klokke blir stadig aktivert kontinuerlig. Jeg har målt spenning som følger: Det er konstant 8V mellom Common og T1. Det som skal starte klokken er en kortslutning i et kort sekund når det trykkes på knappen på Nest Hello. Jeg måler 18V i utgangen fra trafo og inngang på Elko, d.v.s. at også Nest Hello får 18V minus 0,5V spenningsfall over Nest puck'en. Ser ingen feil i måten det er koblet, men kan ikke gjennomskue hva Nest puck har av funksjon. For å virke som jeg tror det skal, må det ikke være forbindelse mellom Common og T1 uten at det blir trykket på knappen til nest hello, d.v.s. at Nest puck'en skal sørge for det. Kanskje Nest puck'en ikke virker?
  8. Jeg har testet innstilling for elektronisk ringeklokke, det gjorde ingen forskjell ?
  9. Er det stadig ingen som har funnet ut hvordan man kobler Nest Hello sammen med Elko ringeklokke? Har nettop kjøpt begge deler og trodde det skulle være liketil, men det er det åpenbart ikke :-( Prøvde først å koble mot vanlig ding dong klokke, men den trakk strøm konstant, etter mange omkoblinger ser det ut til at ding dong'en er død. Et annet spørsmål: Er det noen som vet hva formålet er med Nest dimsen med 4 ledninger?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.