Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Bjørn Tore

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bjørn Tore

  1. Har endelig kommet i gang med node-red, og hadde tenkt å se på Homely. Er pilotbruker. Har du kommet noen vei?
  2. For det første: Bruk originalt (krafitg nok) strømadapter på RPI. Ellers er Z-term litt kinkig å få inkludert har jeg opplevd. Må prøve flere ganger. Jeg bruker å la zwave2mqtt avgjøre encryption. "Default" i zwave2mqtt.
  3. Jeg prøvde via tjenestekall i HA, men der fikk jeg ingen respons på verken get_usercode eller set_usercode. Siden du ga meg så god informasjon ga jeg meg ikke, og fikk satt kode til slutt. Måtte imidlertid kjøre en refresh på z-wave noden og deretter kjøre kommandoen direkte i z-wave grensesnittet. Tjenestekallet funket ikke i det hele tatt. Z-wave noden har hele tiden vært "komplett" i responsen. I z-wave administrasjonsgrensesnittet fikk jeg både lest koder jeg allerede hadde satt via Danapad, og satt nye koder. De nye kodene dukket opp i Danapad. Bærre lækkert!!! I z-wave grensesnittet var det plass for 20 koder. Jeg kan også slette kodene, så dette er perfekt for midlertidige gjester på hytta. Nå er det slutt på at gjestene mister nøkkelen i myra ? Så nå fungerer dette 99,9% perfekt. Mangler bare å kunne sette brukerkode i automasjon.
  4. Har nå installert Danalock v3 BTZE + Danapad, og parret Danalock opp mot Home Assistant. Alt fungerer slik det skal, og jeg får åpnet og låst døra med HA (via z-wave), apps og Danapad. Litt utfordring mtp at jeg har en asynkron lås som krever at vi ikke kan bruke låsen mekanisk (annet enn med Danalock) om vi skal ha korrekt status. Brukeropplæring ? Gulroten her i huset er at man kan både sjekke at døren er låst, og låse døren, fra senga. Sector Alarm er et steg nærmere søppelkassa. Skulle imidlertid gjerne fått lastet opp koder til Danapad via HA, da dette også skal brukes på AirBnB-hytta mi. Noen som har fått til å laste opp koder remote til Danapad, eller vet når de legger inn støtte for dette?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.