Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Pekaa

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Pekaa sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. dim-2-Warm er det egene lyspærer? ?
  2. Elsker gode diskusjoner, tror vi alle får være enig i at folk må finne de produktene som dekker sine behov etter hvordan deres hjem er satt opp. Og hvis det føles logisk ut for noen og ha smart pærer på alt så kjør på ? jeg tror det blir en blanding av begge deler hos meg. (Smart pære i typ nattbord lampe osv) og resten på dimmer 2 ?
  3. Hvor får du denne prisen fra? ? Her får jeg en følelse at du har et behov på bekreftelse av eget valgt løsning. Det kan sikkert være at den er god for deg, men for meg så vil ikke det være verken lønnsomt eller spesielt pent ? men hver sin smak https://www.elkjop.no/product/smarte-hjem/smart-belysning/FIBDIM2/fibaro-dimmer-2
  4. Elektriker pris er her irrelevant, så kjøper ikke det argumentet dessverre. Syntes også fleste smart pærer ser særdeles stygge ut. (Ikke alle, men de fleste).
  5. Jeg flytter inn i en leilighet som har spotter i alle rom. Har ikke mulighet og bytte ut disse til slike pærer dessverre, ikke som jeg vet om iaf + kan ikke forstå at dette er billigere en og bytte ut dimmer, tror du referer til hjem med kun vanlige tak lamper / skinner. De stedene jeg skal ha lampe på stikkkontakt så blir det og bytte pære selvfølgelig ? hvis man bruker Philips hue, må man ha bridge da eller slipper man siden man bruker Homey?
  6. Fantastisk! takk ? God tilbakemelding. vedrørende bevegelse sensorer, ser mange kommer med batteri, er dette ikke og anbefale?
  7. Raskt spørsmål, ble tent på løsning med Homey + nest hub. Fungerer det fortsatt eller er dette dødt løp og få til? Hørte noen rykter angående API problemer? Gjelder dette alle nest produkter sammen med Homey?
  8. Og disse selges hos IKEA? ?
  9. takk, men tenkte for det meste på spotter i taket. Men dette kan løse noen problemer ?
  10. har noen av disse brytere som kan benyttes på «dumme» lyspærer? Ser for meg at det er enklere og vedlikeholde en at alle lyspærene må ha støtte. eller tenker jeg feil?
  11. Heisann! Vi har nå endelig blitt eiere av vår første leilighet, dette er nybygg og vil ikke stå ferdig før neste år men tankene har allerede startet og spinne rundt smart hjem! Hva føler dere at er et must? Og hva er «kjekt og ha»? Så for meg og bygge dette utifra en Homey pro. Leiligheten er på 60 kvadrat så rekkevidde blir vel ingen problem. Det jeg vet vi kommer til og få av smart enheter (usikker på hva som er støttet) Bosch hvitevarer med wifi, Samsung kjøleskap med wifi. Sonos høytallere, Samsung Q90 TV, Samsung Q96 lydplanke. kunne tenkt meg (men som jeg har 0 peiling på) kunne virkelig tenkt meg en tablet lignende sak på veggen som kontrollpanel lysbrytere med wifi stikk kontakter med wifi? sensorer for temperatur og luftkvalitet osv? temperatur sensorer vindus sensorer? termostat på badet med wifi ser frem til svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.