Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

1im3

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

1im3 sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som har satt opp config.gateway.json og fått det til å fungere 100% Jeg fikk det til å fungere, men blei for mye feil så lurte på om noen har ein mal ,,, ellers får jeg vell bare lære meg hvordan jeg setter den opp rett.
  2. Nå fungerer det ganske greit hos meg, var egentlig ganske lett å sette det opp, når e endelig innså hva jeg har satt opp feil. Hadde routa mot eth0 da det skulle være eth3 siden jeg kjører LAN via SFP og rett til switchen - ellers takk til KVTL som har satt opp et greit oppsett, som hjalp en del. Har satt opp config.gateway.json fil slikt at instillingene ikkje blir borte om strømmen skulle gå. Internett og Iptv fungerer topp opp mot begge q22 boksene
  3. ?Litt fordi jeg aldri har satt opp nettverk med fiber før og ville se om det gikk, bestilte før jeg satte meg inn i hvordan det funka. Planen er å dra fiber til andre enden av huset der jeg har en mindre switch som for øyeblikket ikke får mer en 10FDx pga gamle kabler - den står på kinorommet som jeg selvsagt trenger minst 1gb net. Men om noen lurer på så går det fint å bytte om wan og lan på usg4pro men får dog brukt kun 2 av fire porter - jeg valgte å bruke fiber?
  4. Alså Jeg lurer på om det er noen med samme oppsett som har fiber fra altibox ---> rett inn i usg-4-pro ---> 24switch unifi -->> alt div (Q22 tv deckoder) som får Altibox Iptv til å funke uten FMG en som heg har tatt bort. Finnes det ein Guide eller noe noe sted. Har lest på forum og forsøkt div uten å lykkes.. litt meir om hvordan jeg har satt opp usg fiber inn rett i wan1 og wan2 bruker jeg som lan til switchen. Enkelt nok å sette opp så langt. Har fått internett til å funke uten noe problem. bilde over er oppsettet mitt.
  5. som en kan se av bildet har jeg satt fiberen rett inn i usg 4pro og har fiber til 24 port switchen og dette fungerer utmerket takk til Hillmar for tips om hvordan SFP jeg trengte. Så internett funker supert. Prøver å få Altibox Tv til å funke, uten hell dessverre. Noen som har fått det til, og kan forklare hvordan de fikk det til evntuelt?
  6. Hei jeg har akkurat nå Altibox FMG i bridgemode : har også lyst å fjerne denne og bare sette fiberen rett inn i min USG pro 4 - switch - osv osv.. Første problemet mitt er om jeg trenger en slilk : https://www.multicom.no/ubiquiti-u-fiber-gponolt-sfp/cat-p/c/p9878395 for å koble fiberen rett inn i USG pro 4 eller er det en annen type jeg trenger ? noen som veit.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.