Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Christian_S

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Christian_S

  1. Hei. Min nye Nemron Zigbee Dimmer 300W var lett å koble til Hue appen og jeg kan styre lyset derfra. Men jeg får den ikke opp i Hjem appen til Apple og kan ikke styre den med Siri. Regner med at dette er mulig, noen som vet hva jeg gjør galt? Den dukker heller ikke opp i listen av HomeKit og Siri enheter i Hue appen så virker som Hue ikke videreformidler til HomeKit at Nemron enheten eksisterer... og jeg finner ingen måte å legge den til... Har Hue fjernet støtten for Nemron dimmeren? Jeg har også en Ikea Trådfri bridge / gateway i nettverket mitt. Er det bedre å styre Nemron dimmeren via denne bridgen for å få tilgang via Siri og HomeKit?
  2. Hei, Jeg bor i en eldre blokk i Oslo med intercom system til hoveddøren i bygget og manuell lås inn til min leilighet. Låsen er en utenpåhengende lås, så det er ikke så lett å finne en HomeKit kompatibel lås, men håper dere kan hjelpe. Om det ikke finnes en tilsvarende smartlås, så kan keg trolig endre til en annen lås...? Har funnet denne enheten som kan åpne hoveddøren til bygget via eksisternede intercom system. Nuki Opener - noen som har erfaring med denne? Om dette funker så løser det 1 av 2 dører, men trenger også en løsning for leilighetsdøren. Under er noe bilder for å forklare hvordan dagens lås er. Noen som har noen gode forslag som ikke endrer utvendig lås nevneverdig (f.eks ønsker fortsatt en enkel nøkkellås og ikke en kodelås som Yale doorman)
  3. @Pjolter Fikk du testet produktet? Fint om du kan dele dine erfaringer om du gjorde det.
  4. Da har jeg bestilt den med dimmehjul. Blir spent på resultatet.
  5. Utmerket. Fra er pros / cons ved de to alternativene? Dama klarer ikke forholde seg til HomeKit, så hun skrur av med de gamle bryterne som gjør de utilgjengelig for meg i HomeKit. Er den med dimmehjul da den beste løsningen?
  6. Hei, Jeg har kjøpt en ny taklampe basert på G9 pærer. Jeg har det meste av leiligheten styrt via HomeKit, men ved bruk av Philips Hue. Hva er beste løsning for å beholde dimme muligheten på G9 lampa, samt styre den via HomeKit og Siri?
  7. Tok kontakt med Elko Norge i går. Under er svaret fra dem angående HomeKit støtte.
  8. Hei, Gjort litt research. Jeg kom over denne: - Heatmiser neoStat-e 16A 3600W - https://heatmisershop.co.uk/heatmiser-neostat-e-v2-electric-floor-heating-thermostat/ - Denne funker med Homekit via deres bridge Noen som har erfaring med dette eller har et bedre forslag?
  9. Hvilken bridge støtter HomeKit men som også støtter Heatit Z-trm2fx?
  10. Hei, Jeg søker det samme. Hva er den beste løsningen på markedet i dag som støtter HomeKit (direkte eller via bridge) som passer inn i Elko-rammer. Har i dag Micromatic termostater om styrer varmemattene i leiligheten, tenker å bytte ut disse så de kan kontrolleres via Homekit.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.