Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Demma

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Demma sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Stemmer, jeg har testet og det må være jordfeil på trafokursen. Det er ikke noen jordfeil på hytta. Tror kanskje jeg skal gå for en liten blanding av alternativ 1 og 2 du har nevnt. Routeren i dag har tvillingsim fra mobil så det er i orden egentlig. Og jeg orker ikke defa systemet da jeg ikke har styringen selv. hehe Skal også sette inn OSV så man kommer unna lynet
  2. Trenger litt innspill på et problem mine foreldre har på sin hytte. Jordfeilbryteren slår ofte ut (tar for seg hele installasjonen) og det er ingen varsling hvis strømmen blir borte på grunn av dette. Jeg skal bytte innmaten i sikringsskapet til nye sikringer og slikt men vill gjerne ha overvåkning på alle(4?) kursene. Spørsmålet er da: Fines det en modul jeg kan sette inn i sikringsskapet som overvåker dette, eventuelt i stikken som f.eks. kjøleskap er tilkoplet? eller, Lager jeg en modul med 4 innganger og kobler denne til hver sin hjelpekontakt på sikringene, kjøper ny 4G Router og bruker Home Assistant til og kjøreprogram og sms/push varsling til telefon? Alle forslag mottas med takk.
  3. Demma

    ELKO FW Update

    Eneste jeg fikk vite var at denne oppdateringen skulle løse et problem med at ikke begge relè-ene åpnet og lukket. fikk ikke vite noe mer en dette. Det er samme fremgangsmåte som nevnt tidligere og som står inne i termostaten og i dimmere. Denne fila jeg har delt med dere er den fila jeg fikk tilsendt på minnekort, og denne fungerte. Den jeg fill på mail fikk jeg ikke til og virke og etterspurte da en ny og fikk da på minnekort. Håper dette svarer på spørsmålene
  4. Demma

    ELKO FW Update

    Her er fila som lå på minnekortet fra ELKO ap1.bin
  5. Da gjør jeg det siden mesteparten anbefaler og la være Takk takk
  6. Demma

    ELKO FW Update

    det skal jeg få til må bare ta den ut av arbeidsmailen.
  7. Hei, dere får arestere meg om dette er spurt om før men: Jeg har et problem med at alt av lysstyring jeg har i HA med N-R slutter og fungere da Philips Hue bridgen oppdaterer seg selv. Har "prøvd" og HA til og oppdatere seg selv men ser at den ikke gjør det. noen som har noen løsning på dette?
  8. Demma

    ELKO FW Update

    Hei, noen spørsmål rundt fw til elko termostat. Jeg fikk til-sendt fw oppdatering 1.2.5R som en ap1.bin fil av ELKO her om dagen. Skulle oppdatere termostetene til en kunde i dag men får samme resultat som det TS fikk i starten av tråden. Har jeg gjort noe feil eller må .bin fila pakkes ut? har prøvd og pakke ut med powerISO og winzip men ingen av delene funker.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.