Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

ahdrage

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ahdrage sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi har laget et gratis API for strømpriser. Med APIet kan du hente ut morgendagens priser hver dag kl 13:31. Du kan også hente ut priser i et gitt dato-intervall og for ønskede regioner. I APIet får du: Morgendagens priser time for time Snittpris på strøm hittil i måneden Beregnet strømstøtte hittil i måneden Snittpris for morgendagen Makspris for morgendagen Minstepris for morgendagen Send oss en mail på api@strompriser.no så sender vi deg en API-nøkkel. Prisene er hentet fra Entsoe sin EU-plattform. Prisene for morgendagen hentes hver dag kl 13:31. Valutakursen hentes fra Norges Bank. Norges Bank oppdaterer valutakurs hver dag kl 16:00. Derfor brukes først gårsdagens valutakurs for å gjøre omregning til NOK. Etter 16:00 blir strømprisene oppdatert med dagens valutakurs. Strømprisene kan variere med ca ett øre sammenlignet med Nordpool sine priser siden Entsoe runder av prisene sine. Det er satt en begrensing på 10 kall per minutt og totalt 25 kall per døgn. Eksempler: Hente morgendagens strømpris: GET https://api.strompriser.no/public/prices-tomorrow?region=1 Hente dagens strømpris: GET https://api.strompriser.no/public/prices-today?region=2 Hente strømpriser i dato-intervall: GET https://api.strompriser.no/public/prices?startDate=2023-03-11&endDate=2023-03-25&region=1 Legg til "api-key" i header. Eksempel på respons: https://pastebin.com/ipKyav0i Bare kom med forslag til forbedringer 🙂
  2. Har planer om å bruke lyslist bak speilet på badet vårt. Der fins det bare en koblingsboks og det er ikke plass til stikkontakt på størrelse med den som følger med til Hue. Kan man gjøre dette på noen annen måte? Finnes det andre alternativer som er enklere?
  3. I kommentarfeltet i artikkeln nedenfor ser det ut som at Homekit-støtte er i beta. https://feber.se/pryl/yale-presenterar-doorman-l3/420447/
  4. Det står jo også at den kan låses opp med Apple Watch. Så kanskje det er håp?
  5. Takk for svar. Eneste er at IDlock er vesentlig dyrere. Men mulig jeg må bare gjøre det om det ikke kommer en bedre løsning fra Yale snart.
  6. Takk for svar. Den modulen jeg linker til ovenfor. Er det z-wave? I så fall installerer jeg z-wave modul på home assistant også kobler home assistant til homekit?
  7. Kan jeg kjøpe denne? https://www.elkjop.no/product/smarte-hjem/smart-sikkerhet-overvakning/elektronisk-dorlas/18185/yale-smartmodul-til-doorman-v2n-las?scid=social_remarketing9599946383&utm_source=facebook&utm_medium=social_remarketing&utm_campaign=b2c-loc-facebook-dpa&utm_content=all&fbclid=IwAR2AS_UpBct8-pEgw-w62y3eCBJ18rSOknCj5A3EpZkRbvL75IXifDzMO6Y Hva må jeg da eventuelt ha i tillegg for å kunne bruke Yale med homekit? Ønsker ikke å kjøpe Yale sin egen Hub bare for dette.
  8. Hei! Er det noen som har noen enklere tips enn det som er foreslått ovenfor?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.