Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

steinardo

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Telldus Live!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

steinardo sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. steinardo

    Homey Bridge

    Jeg er på vei bort fra Telldus og snuser litt på Homey Pro. Men inntil den kommer så lurte jeg på å prøve med en Bridge for å se hvordan jeg liker systemet. Får man samme eller tilsvarende muligheter som med Pro eller er den vesentlig redusert? Grensen på 5 enheter uten abb er ok i starten.
  2. Jeg er hvertfall på vei bort fra Telldus. Har vært flere episoder hvor systemet har vært nede mange timer og nå innføres det krav til betaling for å kunne kjøre hendelser. Vurderer Homey.
  3. I'm a noob. Man må aktivere lagring av historikk i appen før dette er mulig :).
  4. Kjøpte en Fibaro - Wall Plug som fungerer fint og viser momentan watt i Telldus, men ingen historikk som jeg har på andre enheter for temperatur. Noen som kjenner til en plugg som viser denne historikken i Telldus?
  5. Fantastisk med slike fyldige svar[emoji106] Høres ut som versjon 2 vil duge greit for meg. Velprøvd er kanskje også en fordel.
  6. Takk for utfyllende svar! Har du noe innsikt i hva som er nytt med den nye utgaven?
  7. Det er egentlig to grunner, det ene er at jeg savner toveiskommunikasjon (det hender jo at kommunikasjonen feiler, og da oppdager man det ikke før man merker at det er forsatt er kaldt...) og det andre er at jeg ønsker å installere Heatit termostat for varmekabler (som jeg spør litt om her). Så kjenner jeg to Tellus live godt fra før, og znet er rimelig i innkjøp. Men når det er sagt så har jeg mye Philips Hue i huset også, så kanskje jeg skal lese meg litt opp på Home Assistant og HomeSeer - takk for tips! Hvis jeg også får knyttet opp varmepumpa hadde det vært suverent (bruker en tredje app her - Air Patrol (sms), men tenkte egentlig på Sensibo sky for dette fremover). Har forøvrig Tibber.
  8. Jeg er i ferd med å bytte fra Tellstick.net til Znet, og ønsker noen rimelige temperatursensorer til styring av panelovner. Jeg har noen 433 MHz-sensorer som jeg forstår fremdeles vil kunne fungerer, men de er egentlig litt upålitelige (og lite fine å se på). Jeg har funnet denne, men det står at de bare fungerer mot Fibaro termostater til radiatorer etter det jeg forstår. https://www.kjell.com/no/produkter/smarte-hjem/smarte-sensorer/smarte-temperatursensor/fibaro-z-wave-sensor-for-termostat-p50999 Noen som likevel har fått det til å fungere? (tanken er at hvis den gir en temperatur som kan leses i Telldus Live, så bør den kunne brukes likevel) Eller andre forslag til rimelige sensorer? (vet det finnes mange fine multisensorer til rundt 500 kr, men trenger jo noen av dem, og da blir det dyrt)
  9. Hei, jeg har hatt Tellstick.net i mange år og vurderer nå å kjøpe Znet lite for å kunne styre termostater til bad og varmekabler. Det ser ut som at Heatit-termostaten vil fungere bra etter det jeg ønsker (har microtemp med gulvfølger der idag). Forstår det slik at Heatit kan bruke denne gulvføleren. Siden jeg pendler så ønsker jeg å senke temperaturen til frostsikring når jeg er borte. Kan man ha 3 settpunkter for temperatursenking? F.eks. Cool settes til 5 grader og Eco-heat til 20 grader - slik at jeg kan ha normal nattsenking når jeg er hjemme? Har heatit-termostaten forøvrig noen innebygd logikk, slik at den f.eks. kan ha nattsenking internt uten å bruke Telldus live for dette?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.