Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Tangodelta

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tangodelta sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Interessant, uansett greit å ha muligheten til å smartstyre, om man benytter seg av det eller ikke blir en annen sak.
  2. Hehe, ja mulig jeg er sær. Har litt ekstra fokus på brannforebyggende tiltak. Veldig fornøyd med min komfyrvakt-løsning, mulig den blir å finne som standard etterhvert.
  3. Det er en god mulighet, mange har jo bakcup løsninger, f.eks nødlys som ikke går via strømnettet. Min forsinkelse gjør at jeg rekker å våkne, hive på klær, lokalisere brannkilde før switchbot aktiveres. Lurt med noen tørre øvelser hjemme for å se mest hensiktmessig metode.
  4. Det blir veldig teknisk, da tror man gjøre det vanskelig for seg selv. Men, alt må jo dimensjoneres til eget bruk og behov. Har du et "palass" på 1000 kvm kan det nok være hensiktsmessig med en soneløsning, eller at man monterer en switchbot på hver kurs
  5. ja, brannmann er du åpenbart ikke Vi må jo ha i bakhodet at dagens brannvarslerere varsler lenge før det oppstår en brann, mikroskopisk røykutvikling er nok, skulle da årsaken være elektrisk, noe den oftest er, vil altså en slik løsning hindre utviklingen av en potensiell brann.
  6. Da er vi uenig. Første brannvesenet gjør er å ta strømmen. Har UPS på smarthub, rutere og fiber. Hvor mange naturlige brannårsaker har du? Elektrisk opp mot 50%, resterende levende lys, peis etc. https://www.altomsamfunnssikkerhet.no/samfunnssikkerhet-og-beredskap/unnga-den-storste-brannarsaken/
  7. Neida, lagt inn forsinkelse. Viktigste er jo å fjerne brannkilde. Lommelykter er lurt å ha, dessuten kan du pøse på med vann uten å bekymre deg for strømsjokk
  8. Har savnet et system som kan slå av hovedsikring, f.eks ved brann. Siden switchbot nå støttes av Homey kjører jeg denne mekaniske løsningen, med en forsinkelse på 60 sekunder når brannalarmer går.
  9. Burde i det minste vært et valgfritt alternativt, stoler mer på egen sky!
  10. Er vel noen som står uten jobb også, dette er en skandale, hvor sender vi erstatningskravet?
  11. Noe som kjenner til dette skjema, for en MCO Home dimmer. Ja, elektriker skal gjøre jobben, men har ikke sett symbolet O tidligere, dette skal være en EU-utgave. 3 til venstre skal være opp mot ekstern dimmer. Takker for svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.