Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Christian_

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Christian_ sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jepp. Samme inngangene som på mitt i følge wiring diagram. Her er det i utgangspunktet bare å kjøpe et implant og koble seg på.
  2. Korrekt. Jeg har et av de nyere "InoVent" aggregatene. Tror de kom i 2021? Når jeg kikker på koblingsskjemaet så ser det ut til at de fjernet D3, men beholdt D1 (nå kalt UI), CO2, KV, og har en SD som er røykvarsler. Jeg koblet meg inn på UI og KV, som er de inngangene man kan definere funksjon på i anlegget. Du trenger ikke wifi-modulen for å koble deg til disse. Alt i alt trengte jeg kun Fibaro implantet, og litt ledninger + wago. Endte opp med å ta strøm direkte fra 12V på kretskortet. Hjelper dere gjerne med litt mer detaljer hvis dere ønsker å gjøre dette selv og.
  3. Det fungerte som bare juling! Nå har jeg mulighet til å starte en egendefinert funksjon (satt den til 70% luft inn og 70% luft ut) + max hastighet via Homey og Home. 😄 Dette er langt på vei en løsning for meg, selv om jeg gjerne skulle hatt status og mulighet til å sette en vilkårlig modus eller viftehastighet.
  4. Lurer på om jeg begynner å komme et sted nå. Ser ut til at UI og KV er begge input som kan settes til å starte spesifikke funksjoner. 😄 Blir denne koblingen riktig mellom Fibaro implantet og ENSY anlegget mon tro? (Mine koblinger i grønn tekst.) Og vil det være det samme hvor GND går, så lenge den går til samme (oppe eller nede) på OUT1 og OUT2? Redd for å ødelegge noe her nå. 😂 😅
  5. Her er fra trykkvakten som fulgte med. Går det eventuelt an å koble noe til denne pluggen for å få styring via (for eksempel) Homey?
  6. Etter å ha lest om andre som koblet et fibaro implant til på D1 og D3 inngangene på deres Ensy anlegg for å skru på max ventilasjon og av/på away mode ble jeg inspirert, og endte etter flere ukers styr opp med å kjøpe Fibaro smart implant, samt bestille de pluggene som jeg trodde jeg trengte fra Ventistål. Viser seg at de fjernet D1++ fra de "nye" produktene, og det eneste nå er i følge wiring diagram en digital input for kjøkkenventilator. Interessant nok så kan denne digitale inngangen brukes til å både endre tilluft og avtrekk, samt endre hastighet på anlegget (av, min, norm, max). Er det noen måte å benytte seg av denne inngangen til å koble anlegget til for eksempel en Homey? Vet vi hva som må sendes inn som digitalt signal? Jeg har forøvrig en sensor som i utgangspunktet skulle være koblet til her og med en del som skulle ligge i kjøkkenventilatoren vår, men den ble aldri tilkoblet.
  7. Jeg hadde helt glemt av at vi brukte denne når vi koblet den til wifi. Men har da Bitzer en API vi kunne benyttet? Ser at mye av det som kommer opp av valg her er satt til ingen verdi, selv om det er satt på selve aggregatet.
  8. Har vi en vei fremover her? Eller noen som har gjort noe allerede som de ikke har delt kanskje? 😊
  9. Noen som vet hva som ble oppdatert for en uke siden i appen? "update web services" Kobler appen seg mot deres sentrale server før den kobler seg mot aggregatet? Og deretter er all kommunikasjon direkte mellom aggregatet og appen?
  10. Dette må vi da få til på en eller annen måte? Jeg bor i Ålesund, men slenger meg gjerne i bilen en helg ned på østlandet og stiller med mat og annet om vi ønsker å samle oss for å prøve å få dette på plass. Irriterer meg daglig over at jeg ikke klarer å styre ventilasjonen sammen med resten av systemet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.