Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Alvin

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Alvin sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alvin

    Kamstrup 19230105

    Heisann! Jeg håper noen her inne slumper til å ha (hatt) en Kamstrup 282 eller 382 med serienummer 19230105, for av alle ting i verden, så har jeg behov for å finne ut når den ble produsert, og jeg har ikke tilgang på måleren lenger slik at jeg får lest av selv. Vet at 19230103 ble produsert i 2014, men vet ikke hvor store parti av hvert serienummer som produseres, og kan derfor ikke regne meg frem til det heller. Noen her som har tips? Produsent svarer ikke på vanlige forbrukerspørsmål, så der er det lite hjelp å få...
  2. Hei. Jeg prøvde det du sa men det gikk ikke. 😎 Er nysgjerrige på hva som genererer Målepunkt ID'n nemlig? Mener det er en kombo av GSRN (strekkode) og Wgs84 (gps). Noen som har kjennskap til dette?
  3. Hvilke nett-tjenester er det som oppgir målepunkt-id?
  4. Alvin

    Hente ut oppstartsdato

    Der ligger om mulig enda mindre info enn Elhub...
  5. Alvin

    Hente ut oppstartsdato

    Det ligger absolutt ingenting i skapet, og kun mottatt kopi av samsvarserklæring for gammel måler som ble byttet ut med Aidon i 2016 en gang. Netteier er ikke akkurat serviceinnstilt når man ber om dokumentasjon, så er litt rådvill ang akkurat det. Hvis man ikke har dok selv, hvor kan man få kopi når alle man kontakter henviser til å spørre netteier? Er derfor jeg vil prøve å hente ut info selv, men er ikke akkurat noen programmerer.
  6. Alvin

    Hente ut oppstartsdato

    Jo, skulle tro det, men i velkomstbrev o.l dokumenter stod det en relativt frisk målerstand på denne "nye" måleren så jeg vil prøve finne ut av ting selv. Mener å ha lest et sted at netteiere skulle legge inn all historikk i Elhub, men da tok jeg sikkert feil. Setter pris på innspill, så takk for det.
  7. Alvin

    Hente ut oppstartsdato

    Ved innlogging finner man kun 2019 og 2020 selv om man ble kunde hos netteier mange år tidligere. Er det noen begrensninger bakover i tid? 🙄
  8. Hei. Noen her som har en gammal kamstrup 282M fra 2014 liggende? 🙄 Har søkt nettet rundt etter bilde av denne typen, men den er som sunket i jorden, så jeg begynner å lure om dette bare var en testmåler, for når jeg spør produsent etter denne info og bilde så oppnår jeg ingenting, og henvises til manualen for 382M. Noen her som har kjennskap til modellen, og som kan belyse saken for meg? Det er avgjørende for meg med bilde måleren, og aller helst 2014-modell, men om noen har sen 2013 eller tidlig 2015 modell setter jeg pris på det også.
  9. Alvin

    Hente ut oppstartsdato

    Vel, det viser seg å være vanskelig da måleren ble installert i 2016, men i Elhub finner vi kun historikk for 2019 og 2020... Synes det var merkelig, men møtes bare med ingnoranse og taushet av netteier når vi ber om forklaring eller dokumentasjon. Derfor lurer jeg på hvordan man kan hente ut data selv, og hvilket utstyr/program man trenger. Jeg er dessverre ikke så kyndig på området, men det er viktig å få ut infoen pga faktureringen... Setter stor pris på alle tips!
  10. Alvin

    Hente ut oppstartsdato

    Hei. Vi har behov for å få hentet ut data fra en Aidon 6525, og mer spesifikt datoen den dagen den ble koblet til nettet første gang. Er dette mulig, og hva trenger jeg (som må lære/gjøre alt fra scratch) av utstyr, programmer osv?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.