Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Diddern

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Diddern sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dimming fungerer nå slik man forventer at det skal fungere med trådløs bryter Takk for hjelpen
  2. Ser ut som om jeg har gjort feil, og at Z-push button ikke har klart å lagre assosiasjonen 🤦‍♂️ Heldigvis fant jeg debug-consollet til Homey, som hjalp godt på vei til å få banket inn verdiene.
  3. Har testet litt i kveld, og det ble ikke noe bedre.. Direkte assosiasjon er raskere enn gjennom HUB, men fortsatt langt fra det det burde være. Lampa og vifta kan dimmes og styres via IR, og det er umiddelbar respons, så jeg vet hvordan det burde virke. Er det noen som vet om en vifte-kontroller som støtter Zigbee eller Z-Wave? Er det mulig å modifisere til noen måte?
  4. Det er ca. 3 meter luftlinje og ingen hindringer mellom z-push og dimmer. Har testet med kortere avstand uten at det ga noe annet resultat.
  5. Ja, men jeg er fortsatt ikke fornøyd med dimmingen fra z-push. Holder inne knappen og lampa starter å dimme først etter to-fem sekunder. Når jeg da slipper så fortsetter den til vi er på min eller maks.
  6. Diddern

    Trådløs dimmer

    Hei! Jeg har en vifte med en lampe på som jeg vil dimme. Jeg har fått rigget det til slik at jeg kan styre lyset med en Fibaro Dimmer2 som sitter sammen med den andre elektronikken til vifta. Det fungerer fint å styre det fra App, men det er helt klart ønske om en bryter/dimmer på veggen. Fordi jeg ikke kan sette en impulsbryter på kabelen som går til vifta (tricky med sånne induksjonsmotorer), trenger jeg en trådløs dimmer. Jeg har prøvd med Namron sin Z-push og Elko sin ESH 316 RF Endevender, men de er ganske udugelige til alt annet enn å skru av og på, og alt bryter sammen når man prøver å dimme. De er i begge tilfellene blitt koblet sammen gjennom Homey (som jeg mistenker at ikke liker at det kommer så mange signaler på løpende bånd som når man trykker 4 ganger på dim ned på rappen eller vrir på et dimmehjul). Her ryker løsningen på WAF 😐. Mulighetene for å få dette til å fungere er flere tenker jeg: Finne en trådløs dimmer som fungerer Bygge om lampa vekk fra r7s-sokkel til noe som støtter f.eks Hue-pærer. Bytte fra Fibaro til noe annet oppi lampa?
  7. Denne løsningen fungerer for folk som ikke har lyst til å dra fra hverandre hele nettverket, dekryptere backups, resette roborocken til default, eller har tilgang på Android-telefon. https://github.com/Maxmudjon/com.xiaomi-miio/issues/133
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.