Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

vuninho

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

vuninho vant dagen sist 29. april 2021

vuninho hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center

vuninho sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Følger jeg dette datasheet-et http://www.datasheetdir.com/EM78P156EL+Microcontrollers-8bit, så brukte jeg P53.
  2. Da fant jeg ut av hvilken pin som ble trigget når en av "nabovarslerne" trigger varsleren med implant 🙌 Så er det bare å lage regler i huset når brannalarmen varsles 😉
  3. Hei, Har prøvd å lete litt i diverse fora uten hell, men har sikkert noe med at jeg har en litt spesifikk modell av brannvarslere kombinert med Fibaro Home Center 2 som ingen andre har prøvd med. Jeg har kjøpt meg noen seriekoblede brannvarslere fra Nexa (modell 101-LC) og tenkte at det måtte være mulig å koble dem opp mot homecenter vha Fibaro Smart Implant. Tanken var at dersom jeg modder den ene varsleren med en implant slik at den kan snakke med homecenter, så burde det være mulig å trigge den når de seriekoblede varslerne blir aktivert. På den måten fungerer alle brannvarslene som normalt, bortsett fra (kanskje) den ene som jeg modder og evt ikke er godkjent. Jeg åpnet varsleren og fant frem til der hvor ting kommuniseres, med litt hjelp av en kar som allerede har analysert samme type varsler fra dette forumet https://forum.mysensors.org/topic/9453/nemaxx-smoke-alarm-wl2. Sålangt har jeg klart å snakke med home center fra den ene brannvarsleren som jeg har moddet på med smart implant. Jeg skulle tro det også ville fungere dersom denne varsleren ble trigget av noen av de andre seriekoblede enhetene. Men dessverre gjorde den ikke det Lurer da på om jeg er så heldig at noen andre har prøvd det samme, eller om det er noen smarte folk her som klarer å pinpointe meg til hvor hva jeg evt mangler?
  4. Noen som vet om Aquara fungere med Fibaro Home center?
  5. Ser for meg 2 alternativer: - Skaffe meg z-temp2 som styrer VBV trådløst med romføler - Kun ha temperatur sensor på badet, og styre z-water utifra ønsket temperatur Uansett, trenger jeg en temperatursensor på badet for å kunne styre z-water, hadde håpet på å kunne bruke z-trm3 for å styre dette sammen med varmekablene, men virker som om det blir enten eller.
  6. Interessant emne. Jeg har akkurat samme opplegg som @teeko, vannbåren varme og varmekabler som backup. Har z-trm3 som er koblet til varmekablene, men ønsker heller å koble/assosiere den til vannbåren varme istedet. Hører gjerne hva du endte opp med?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.