Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Megaoctane

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Megaoctane

  1. Det ble en shelly 1Pm pro. Koblet til Google Home isteden.
  2. Har SG armaturer lysbrytere i hele huset. Bygger ut varmekabler ut til trappa ute, der sikringen ligger i garasjen. 14-15 meter fra huset. Hadde et ønske om å bruke av/på bryter for disse varmekablene, gjerne noe fra SG armaturer så jeg har alt i samme app. noen tips om hvordan det kan løses?
  3. Er det flere som har en dør som lager en sånn mekanisk skurrende lyd når den åpner låsen? FullSizeRender.MOV
  4. Ikke sikker på hva svaret kan være. her er noen med lignende problem i Sverige: Byggahus.se kanskje sluttstykke er feil?
  5. Hvilken kontaktmetode brukte dere?
  6. Fungerte fint i et halvt år, men så sluttet den å virke, usikker på hvorfor det er så dårlig dekning. signalene virker jo bra.....
  7. Min står også fast ved låst posisjon. Spørsmål: min L3 har av en eller annen grunn sluttet å kommunisere 100% med Connect. Før kunne jeg åpne og låse døren via app. Jeg kunne i appen se hvem som åpnet eller låste døren. nå er alt grått. Den gir bare beskjed om "åpnet" og "lukket" har fjernet og koblet til Yale Connect. De står 3m. fra hverandre. Yale support er håpløs. Svarer ikke på to uker!!
  8. Supporten til Yale er Bob Bob... Fikk hentet en svart L3 i går. Koblet ifra V2N, og satte opp den nye. Den oppdaterte programvare et par ganger og nå får jeg kontakt med den gjennom app over internet. Eneste jeg sliter med er nødåpning. Hvis jeg ikke kappet "vrider lås stanga", så gikk ikke baksiden flush med døra. Når jeg kappet den, så virker ikke nødåpning fra innsiden. Ifølge bruksanvisningen har jeg kappet for mye(?!) Men jeg kappet bare en rute. Så damned If i do, damned If i dont.... noen tips? Takk for all hjelp hittil folkens🤝
  9. Tusen takk👍 PS! Klarer ikke å finne informasjonen - men kan flere familiemedlemmer ha Yale access app og tilgang til døra?
  10. Kan man bruke både nøkkelbrikker OG app, eller app OG koder? Hvis masterkode er 8 siffer, må alle brukerkodene være 8 siffer? hvor mange i huset kan ha tilgang til låsen via app?
  11. Noen som vet om Yale Fjernkontroll virker med L3? I V2N virker den, man bruker opp den ene smartmodulen og får ikke brukt den med app eller Verisure. håpet er at L3 skal fungere med fjernkontroll OG med appen. har en eldre mor som ikke kan gå ned trappene og ikke er en smarttelefon bruker. https://www.yalehome.no/no/produkter/yale-doorman-classic/fjernkontroll/
  12. Er det noen av løsningene der ute som har innebygd batteri eller i det minste 4G støtte i tilfelle wifi forsvinner?
  13. Noen som har erfaring med Heimgard/Homely/Yale?
  14. Jeg er også interessert i alternativer til Sector og Verisure. homely er et alternativ som jeg har lest litt om. Men blir en stiv inngangsbillett med tanke på hub, sensor, sirene, panel etc.
  15. Er det mye raskere og mer stabilt å styre lysene med Gateway gjennom Google Home/HomeKit? med SG appen merker jeg at den bruker litt tid for å få kontakt med alle, og når jeg endrer lyset i et rom i en etasje, og går tilbake, så begynner den på nytt for å få kontakt med alle etasjene.
  16. Det var gode nyheter 👍👍
  17. Håper de får ordnet det. Må man da ha gateway for å få HomeKit?
  18. Jeg har nylig fått SG leddim i hele huset. Bruker appen, men skulle helst hatt dette inn i Google Home eller Apple HomeKit, evt begge. Noen som kan hjelpe? uten at jeg trenger å kjøpe gateway’en. Vurderer å kjøpe en raspberry pi, men vil da trenge hjelp til p dekode disse dimmerne...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.