Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

odechr

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant
    Homey

odechr sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var kjapt! Ny måler ligger i postkassen ila dagen, så dette blir spennende
  2. Hei. Jeg har akkurat kjøpt inne en EVA måleravleser til en kompis. Kjøpte den via elektroimportøren. Kjøpte den for at den hadde støtte via Zigbee2Mqtt. Viser ser at vi har problemer med måleren. Jeg har egentlig konkludert at det må være feil på enheten da den oppfører seg helt likt på: 2 forskjellige målere (HAN porter) Zigbee2Mqtt, Deconz og ZHA i Home Assistant. Ikke noe problem å inkludere den i alle sammen, men følgende skjer: Den viser temperatur og signalstyrke på alle integrasjoner. Ampere og Volt står på 65535. Dvs helt like verdier. Noen ganger slenger den ut ca 65A i Z2M. Alt annet er 0. Siden den faktisk viser noen verdier riktig, men de som kommer fra HAN-porten er feil, samt at den viser helt likt på 3 forskjellige type integrasjoner så virker det rart om det ikke er noe feil på måleren. Har testet og resatt, tatt ut batteriet, latt den stå i over lengre tid. Men det skjer absolutt ingenting. @Datek Harald: Noe du kjenner til? Litt usikker på om elektroimportøren er noe interessert i å ta retur/ombytte pga dette. Jeg får ikke testet den med EVA hub, da jeg ikke har behov for den. Men, basert på det jeg har testet så skulle det vært rart om det ikke var en feil.
  3. Hei, Jeg fikk i går lagt til mine termostater via open Zwave via Home Assistant. Jeg har ikke gjort noe annet enn å legge til node og lagt dem opp i Lovelace. Så lenge jeg kun har lagt dem til i Z-wave systemet så tar ikke Home Assistant over termostaten? Dvs, alt jeg endrer manuelt på selve termostaten gjelder fortsatt? Derfor jeg lurer er fordi jeg føler at "Stue" termostaten nå står konstant på "oppvarming". Noe jeg ikke kan huske at den gjorde før.. Og den fortsetter å varme selv om ønsket varme er oppnådd? Om ikke verdiene er feil eller at den sender treigt? Rommene ligger ved siden av hverandre med stor åpning i mellom og er like store. Er bare så merkelig at den ene pusher mer enn den andre. Stue varmer konstant, mens spisestue ser ut til å faktisk til å gå fra oppvarming til inaktivt ganske ofte. Begge termostater er satt til 24 grader manuelt på panelet. Spisestue: Stue: Min sensor ligger i gulvet og senser på hvor varmt det er i sensoren som ligger i gulvet. Det var i hvert fall det som ble lagt inn av elektrikeren. Legger med noen bilder.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.