Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Auda

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Auda

  1. Hei og beklager sent svar. Skal bemerkes at jeg ikke bruker begge systemene samtidig. Jeg var ikke så glad i SD kort og levetiden på de, så Raspberry er i reserve til serveren er nede. Glad på dine vegne og at systemet fungerer godt. Min bedre halvdel er mindre og mindre begeistret over av/på brytere som slutter å fungere uten at dette har noe med batteriet å gjøre. De mister forbindelse og blir borte til de er parret på nytt. Har kommet til den konklusjonen at jeg skal helt over til Zigbee, litt usikker på hvilken enhet bare. CC2531 har ganske kort rekkevidde og blir veldig avhengig av de nærmeste nodene som er min egen erfaring. Ønsker å teste cc2652 system, avhenging av hvilken jeg får tak i og til slutt ConBee II.
  2. Hei Jeg har et system som består av både en server med hassio i en bocker kontainer samt en på raspberry pi. Program for integrasjoner Zigbee Home Automation. Jeg har ca 40 ikea enheter men er ikke fornøyd med stabiliteten til ikea's gateway, og har prøvd andre zigbee gateway'er. Er det noen som har greid å parre ikea bryter så bruke bryteren til å videre parre andre enheter hvor de blir sett av ZHA?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.