Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

c0d3x

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

c0d3x sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. c0d3x

    ID-Lock V2

    Kjørte inn 1.5.9 fra iPaden funka smood, Android derimot funker sjelden.
  2. c0d3x

    ID-Lock V2

    Jeg har denne fra WD40, skal smøre den etterpå å se om det blir bedre: https://www.bildeler.no/wd-40/v/72389/
  3. c0d3x

    ID-Lock V2

    Opplever dere også at noen ganger når den låser døren så er ikke døren låst når man tar ned håndtaket, skjer i sånn 1 av 10 tilfeller. Det er ingenting som blokkerer låsesylinderen i dørlisten. Har dere noe forbedringstips/vedlikeholdstips for å få den til å gi litt bedre trygghet mtp om døren blir låst eller ikke?
  4. c0d3x

    ID-Lock V2

    Wow, bra spotta! Da er det ikke bare meg, virker så rart at jeg får endret koder etc fra LUM. Får håpe det blir fikset snart da! Kjenner frustrasjonen begynte å ta knekken på meg.😅
  5. c0d3x

    ID-Lock V2

    Jeg har problemer med å kommunisere med låsen fra smartthings appen, både lås og sensor vises som frakoblet. Selv om den oppdaterer status på låsen og den spammer meg med security alerts når jeg lukker opp og låser døren. Har paret til device men får opp usikker inclusion og får da denne nettverks statusen: ZWAVE_S0_LEGACY Virker som paringen ikke er helt 100% her, noen som kan hjelpe?
  6. Jeg har en IDLock 150 med ZigBee kort. Har paret lås og smartthings ved å bruke QR kode. Men det er ingenting som fungerer i smartthings appen utav boksen. Kjøpte så en RBOY lisens her: http://smartthings.rboyapps.com/ La så inn groovy koden i smartthings apiet: https://graph-eu01-euwest1.api.smartthings.com/ Jeg får nå opp Låse softwaren i smartthings under smartapps. Men det står at det ikke finnes noen låser å velge fra, hva må jeg gjøre for å få opp låsen i LUM?
  7. Jeg har kjøpt et nytt hus, og ønsker å bytte ut vanlige Elko termostater for elektriske varmekabler med en smart type. Målet mitt er å kunne definere et ukeprogram for når varmekablene skal brukes ved tidspunkt og kunne endre dette via mobilapp. Jeg ønsker ikke bruke varmekablene på natten og når jeg ikke er hjemme, bad i 2.etg kun varmt om morning og kveld. Og for panelovner på soverom, ønsker jeg kun at disse aktiveres om morgenen 1 time før jeg står opp, og av etter dette. Hvilken termostater for varmekablene er best og fungerer med en bra app for å styre ukeprogram av temperaturer. Jeg kommer til å installere Mill panelovner å gjøre tilsvarende oppsett av ukeprogram for enkelte rom, dette virker ganske rett frem i appen dems. Men kunne og vært interessant å bruke et felles grensesnitt for å forenkle dette om jeg ønsker å gjøre små endringer dag for dag. Har sett på følgende termostater i prioritert rekkefølge: Heatit Z-TRM3: https://classic.prisjakt.no/product.php?p=5345266 Danfoss ECtemp Smart: https://classic.prisjakt.no/product.php?p=4652483 Elko Smart Termostat Super: https://megaflis.no/elko-esh-plus-super-termostat-hvit.html Finnes det noen andre, bedre alternativer? Jeg har en Samsung SmartThings v3 hub, men vurderer å bygge meg en Home Assistant hub. Finnes det en mobilapp jeg kan bruke som har et bra grafisk brukergrensesnitt for å styre termostater? Noen som har erfaringer med oppsett av tilsvarende?
  8. Jeg har Gudbrandsdalen Energi - Social avtalen, vil et bytte til Tibber være tilsvarende pris pr.mnd? Kommer til å flytte i hus snart og vurderer å bruke Tibber i stedet for Gudbrandsdal Energi. Forbruket kommer nok til å øke dramatisk på ny adresse. Her er forbruket mitt for November.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.