Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Dr.Loddebling

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Dr.Loddebling sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for hjelpen Da begynner ting å falle litt på plass her.
  2. Kan jeg hive ut Trådfri og Philips Hue gatewayene med HA og Conbee2? Håper det går an å holde seg til en protokoll. Tips til ZIgbee serier/enheter som er stabile, kompatible og gjerne fint priset (eller er det her et velg 2 av scenario?)? Erfaringer med Xioami Aqara?
  3. Har kjørt opp Home Assistant i docker, og det ser rimelig greit ut å commite config til versjonskontroll. Stort pluss! Ser også at det mulig å styre Yale Doorman uten Verisure abo, ved hjelp av vbox mini ell. - Vil jeg kunne styre scener/lys/alarm via ios/apple homekit integrasjoner, slik at resten av familien ikke trenger forholde seg til nye interface? Hva med kamera? - Er det visse leverandører av alarm/kamera som er gjennomprøvd og typisk fungerer bra med Home Assistant? - Trenger jeg egen gateway eller kjøre på med dingser som er kompatible med det jeg har (homekit/hue/trådfri)?
  4. Hei, vet du om dette vil fungere med smart lock box/mini hub fra verisure uten abo?
  5. Først, kondolerer. Komplisert oppsett er helt greit, så lenge jeg vet at det vil være stabilt. Det jeg ikke ønsker er å f.eks måtte ssh'e inn i en boks fordi den ikke booter etter et strømbrudd eller en oppdatering og lignende. Er det noen av systemene som regnes som relativt mature/stabile? Det virker som Home Assistant har kommet et stykke siden jeg kikket på det sist.
  6. Burde jeg postet spørsmålet i et annet underforum, valgte dette da jeg tenker alarm som hovedtema. Det er ikke noe stort problem at alarmsystemet ikke virker i det vi kommer hjem fra hytta, men det var ment som et eksempel på at jeg ønsker et system som er stabilt.
  7. Hei, la akkurat merke til at regninga fra Verisure bikka 650,- /mnd. Er ikke særlig interessert i å fortsette å støtte disse og vil sette opp eget system for alarm/kamera, samt dørlåser og gjerne lysstyring. Har ikke helt oversikt over hvilke alternativer som finnes om dagen, eller plusser og minuser med ulike systemer. Noen som kan peke meg i riktig retning? Forutsetninger er en eldre enebolig med beboere sterkt knyttet til Apple (og homekit), et par Yale doorman som vi er godt fornøyd med, samt drøssevis med Philips hue styrt med Homekit. Har tidligere styrt med diverse 433mhz, Domoticz, Homebridge på en pi og diverse. Jeg har mulighet til å sette opp greier lokalt, men ønsker på ingen måte å ha dette som en hobby. Dvs. hackete løsninger som har potenisale til å feile den kvelden vi kommer hjem fra hytta og kreve ørten timer med rekonfigurasjon utgår med _høye_ kneløft. Finnes det et stabilt, enhetlig, brukervennlig system/produktserie, med app/varsling, mulighet for kamera, røykvarslere og gjerne integrasjon med Homekit, uten månedlige kostnader? Forstår at Yale Doorman kan være et problem, men hvis alternativet er å bruke den i "offline" modus så er ikke det det største tapet. Takk for hjelp
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.