Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Tho

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tho sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg bruker HomeKit, Homey , Starling hub og Homebridge. Hovedsakelig for å få inn alt jeg har inn i HomeKit. Det er rett og slett fordi jeg liker HomeKit grensesnittet best og så det enkelt for andre i familien å ha alt ett sted. Jeg har fått inn alt jeg ønsker, det siste var nå at Tibber strømforbruket vises som lyssensor (lux) i HomeKit (Homebridge plugin). Jeg vil gjerne ha gjeldende kWt-pris også, gjerne som Lux. Det bør vel å gå an å lage en virtuell device i HomeKit og en automation som tar tibberverdien og setter den inn i den virtuelle sensoren som lux. Det overstiger dessverre mine mentale og tekniske ferdigheter. Er det noen som har tips?
  2. @hanses yes, det er Bas Jansen som gjelder du finner det i Homey innstillingene helt nederst. «HomeKit». Der kan du velge hva som skal over til HomeKit. jeg kjører Homebridge (i tillegg) mest pga Ring doorklokken. Da får jeg videofeeden fra kameraet inn i HomeKit. Det fungerte ikke for meg med Ring-plugin på Homey. Homebridge kjører på en NAS. Jeg har bestilt noen billige NFC tags i China. Med tilsvarende app installert, trenger man bare å holde telefonen ulåst mot taggen og så kan det kjøres en snarvei fra Apples snarveiapp som f.eks. opp døren. Skal teste det når taggene kommer.
  3. @hansesyes, på denne måten slipper du å måtte bekrefte. jeg bruker homekit plugin i Homey, ikke den eksperimentelle delen. Liker plugin bedre, den klarer å sende flere typer devices til Homekit samt at jeg aktivt kan velge hvilke som skal over og hvilke ikke. geofancing har jeg ikke fulgt med så nøye. Jeg bor landlig, der er det ikke så farlig men man kan jo i automasjonen der man velger «Hjem» heller søke etter sin egen adresse. Da får man mulighet til å angi radius.
  4. @hanses hei, jeg kjører Homebridge på en Synology NAS. jeg la til en virtuell knapp i Homey som jeg får opp i HomeKit. så laget jeg automasjon i HomeKit: når jeg kommer hjem, skru på knappen. så en automatisk til: hvis knappen skrus på, lås opp døren. Jeg kjører doorman via Home plugin og status stemmer stort sett, mener jeg.
  5. Nei, får ikke sett strømforbruk i HomeKit. Det er veldig begrenset hvilke typer informasjon som støttes Har du prøvd Eve-appen? Den kan vise noe mer og man kan lage mer avanserte automasjoner for HomeKit. skal tenke litt på Philips Playbar. Akkurat nå må jeg passere litt med smarthjeminnkjøp, samboeren er ikke akkurat overbegeistret over alle de dingsene...
  6. Det var mye kult jeg har: Apple TV 4K. IKEA Trådfri. Philips Hue Google Nest Hub Alexa Echo Spot Homey Homebridge på Synology NAS av rene HomeKit devices har jeg Eve Thermo, Eve Button og garasjeportåpner fra Hörmann. ellers Netatmo vær, inkl. regnmåler via Homey Ring dørklokke via homebridge Aqara temperatursensorer via Homey Philips pærer og lightstrip Tuya filament pære diverse stikkontakt fra Osram/Ledvance, Hue, Tuya, Fibaro Doorman via Homey Fibaro vannlekkasje via Homey Sonos via Homey Netatmo kamera, HomeKit Secure video Roborock S5 (ikke knyttet mot noe hub) er du fornøyd med Hue playbar? Har du koblet de mot TVen, men Philips hdmi-adapter?
  7. Har en Sensative teperature strip. Den fikk jeg ikke inn i HomeKit, så da sender den temperaturen via en flow til en virtuell temperaturmåler. Har en garasjeportåpner som kun er HomeKit kompatibel, så her går en virtuell switch i andre retning, slik at garasjeporten også er tilgjengelig i Homey og dermed Google Home. Siste virtuell device bruker jeg til inngangsdøren. Den skal automatisk åpnes når jeg kommer hjem. I HomeKit kreves det at jeg bekrefter en melding som kommer opp, via den virtuelle knappen som åpner døren, slipper jeg det Fra Aqara har jeg kun temperaturmålere, i tillegg til Netatmo. De er så billige at jeg har en i hvert rom har også blitt glad i Tuya. Har flere «power strips» derfra. På hytta bruker jeg en boks som heter Homee, noe tysk. Fungerer bra, men støtter ikke mye. Hva slags type devices har du bortsett fra dørsensorer?
  8. Jeg kjører det allermeste i homekit. Men så ha jeg noen flows i Homey i forbindelse med virtuelle knapper slik at jeg får styrt absolutt alt via Homekit. Synes det er greit å forholde seg til kun én app i hverdagen.
  9. Ikke noe fancy, men får samlet alt jeg har i HomeKit, ved hjelp av Homey og Homebridge: Yale doorman Ring doorbell Hörmann garasjeportåpner hue lys Aqara temperaturmålere Aqara smartknapper netatmo kamera netatmo værstasjon Nest røykvarsler Tuya stikkontakter Fibaro vannlekkasje mistubishi varmepumpe Sonos
  10. Jeg har garageport fra Hörmann og bestilte meg den nye wlan-bryteren. Fungerer ikke mot homey, kun mot HomeKit. Veldig fornøyd med å kunne styre porten via HomeKit.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.