Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Sbruar

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sbruar sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvor begynner jeg og lese meg opp? Mosquitto MQTT Broker? Hva bruker du?
  2. Då er vi jo egentlig klare til å implementere dette. Hadde vert veldig fint med en liten step-by-step for mqtt av Christoffer for å komme oss igang.
  3. CI66 som master da? Står i manualen den er likestilt med en CI60. Nå var jeg i teknisk rom koblet på igjen CI60 som master sammen med CI66(slave). Resatte alt og det virker. Jeg og kan regulere viften med begge. Tydligvis veldig viktig å resette aggregat og CI66 lenge nok.
  4. Er helt utrolig. Blir ikke klok av dette. Hvilket aggregat har du? Hvorfor sier da flexit det ikke gikk. Dei fikk solgt et panel i det minste
  5. Har i dag vert i kontakt med flexit support og det er sånn at du kan ikke skrive til modbus når du bruker CI60-kontrollpanel og CI66-modbus sammen. Kun styring med CI60 panel, og kun lese fra CI66. Skal du ha styring fra et panel og modbus samtidig må man ha CI600 panel. (Det med skjerm) Dette kunne jeg også få bekreftet av en hyggelig kar jeg kom i snakk med på finn.no, han holdt på med dette og skulle selge sitt CI60 panel. Sentral må gjerne resettes ved og kutte strømforsyningen etter du kobler panel. Så nå er CI600 panel bestilt. Dette ble en dyr affere mtp må ha både modbus adapteret og oppgradere fysiske panelet på veggen.
  6. Ser du har et litt anderledes web-gui. Såg det kunne endres, jeg har v4300. Jeg kan kjøre direkte fra homeseer nå antagelig når jeg for skrive til ci66. Kjører du CI66 sammen med et annet brukerpanel? Hvilket?
  7. Fantastisk, det setter jeg stor pris på. Får ikke skrive med andre modbus program heller. Får "06 Server Busy" Kan gjerne få dine innstillinger på USR-TCP232-304. Fikk testet litt mere i kveld. Kobler fra CI60 panel og setter CI66-adapter alene og som master, da kan jeg skrive viftehastighet osv. Litt usikker hvordan det da blir med tanke på heater element som jeg har AV til vanlig.
  8. Kan vi diskutere her litt? Får lese viftehastighet osv fra ci66, men får ikke skrive/sette noen parametre. Noen som har dette oppe og gå? Hvile TCP Server/RS485 adapter bruker dere ? Mitt er veldig kina USR-TCP232-304
  9. Det er lagt inn et parameter hvor du kan velge relestatus etter strømbrudd. Så kan du slå av og på rele med inkluderingsknappen. Nå inkluderer du med tre trykk på knappen Det er lagt inn dette parameteret. This parameter determines if the device will return to state prior to the power failure after power is restored. Available settings: 0 – the device does not save the state prior to the power failure and returns to „off” position 1 – the device restores its state prior to the power failure Default setting: 1 Parameter size: 1 [byte]zrelay_EU_2_01b3.otz
  10. No fikk eg en fw og prøve, men eg tenker det er tryggest med enda en ny boks med nyeste hw
  11. Ja no har eg allerede fått ny en gang. Hadde du dirrelyd når rele var av? Espenvp?
  12. Noen som har fått til dette z-relay? Første eg fikk gikk ikke og inkludere og det nye eg har fått no er det en dirrelyd i og det slutter og respondere som beskrevet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.