Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Ellef333

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ellef333

  1. Ser at jeg har litt andre valg en d du har nevnt. Ellers så er d bare jeg som tenker for tungvint😂 Sender med noen bilder😊
  2. Takk for svar, er til stor hjelp. Tar i mot alle tips. Er helt i startfasen med å "smartifisere" huset. 😇 Har ikke målt om det går noen spenning over klemmene, ser på det i kveld. Da er i hvert fall tilkoblinger gjort riktig i følge deres erfaringer. Implant er strømsatt via el-kjele og meldt inn i HS. Prøver meg på noen eventer for å se hvordan det går 😊 Jeg jobber som elektriker, men er helt fersk i HS og smarthus styring på dette nivået. Bruker tibber og har tibberseer i HS. Skal få lagt inn netatmo værstasjonen min også.
  3. Er helt i start fasen, så har ikke laget noe event ennå. Lurer veldig på hvordan jeg skal gjøre det, samt om det i det hele tatt går. Tilkobling og hvilke parametere som bør endres. Syns jeg får lite respons i fra smart implantet på det velse jeg har prøvd. Men er stor mulighet at feilen ligger hos meg og ikke smart implant Hadde det kanskje vært lettere og bedre å bruke enkel switch 2 i stede. 🤷‍♂️
  4. Usikker på om problemet er selve eventet Er passe fersk da det gjelder HS😇 Kan smart implantet kobles sånn? Spenning inn på den og el-kjele via utgang 1. Få den til å switche på utgang 1, fra normal open til normal closed ved satt temperatur. Via temp i bevegelsessensoren, så tilbake igjen da temp synker under gitt verdi.
  5. Hei, Driver å styrer med smart implant. Er det noen kloke hoder her som kanskje kan hjelpe meg? Jeg har koblet opp utgang 1 i smart implant til klemme B5 og 6 i el-kjele. Det jeg trenger hjelp til er når fibaro motion sensoren i stua, når en hvis temperatur eks 22grader så skal den sende beskjed til implant at den går i lukket posisjon på utgang 1. Da temperaturen synker til ett gitt punkt, skal den åpne slik at el-kjel starter opp igjen. Og om mulig få den til å stoppe ved dyr strøm via smart implant Kjører HS3 på en raspberry pi. Blir fibaro radiatorventiler etter hvert, men i vinter håper jeg denne løsningen kan brukes.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.