Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Aslefo

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Aslefo sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så bra, takk for info! Da gir jeg det et forsøk.
  2. Ok, så bra! Takk for svar. Det jeg har sett av skjermbilder fra Qubino ser litt rotete ut. Får du frem et bilde av totalt forbruk over en periode, eventuelt timestatistikk som kan matches med spotprisen manuelt i etterkant?
  3. Hei! Jeg plukker opp en gammel tråd her. Er det noen som har fått denne til å vise totalt strømforbruk over en viss periode, og da ved å bruke koblingsskjemaet som er avbildet ovenfor? Jeg har IT-nett, og har et ønske om å måle månedlig strømforbruk i en hybel som har egen 3x230 volt hovedsikring. Om denne fungerer slik den er tenkt, så kan den være perfekt for mitt bruk.
  4. Hei! Tusen takk for tips! Jeg har kun 230-volt, så da virker Qubino som den beste løsningen. Jeg kan se denne artikkelen som skriver om riktig kobling i Norge, slik jeg forstår det kan man kun se på totalt strømforbruk og ikke forbruk per fase. Dette er kanskje noe elektrikeren kan koble om. https://support.qubino.com/support/solutions/articles/44001707366-3-phase-smart-meter-no-neutral-n-phase @Pythm, opplever du at målingen av strømforbruk blir riktig, og har du koblet det slik som er beskrevet i denne artikkelen?
  5. Hei! Jeg undersøker det samme og trenger noe som kan måle alt forbruk på en 40A 3-fas hovedsikring i hybelen. Det nærmeste jeg har funnet er Shelly Pro4 PM. https://www.elektroimportoren.no/?Article=94370 Denne takler dog maks 16A per kurs, så da kan den ikke kobles på hovedsikringen. Den må den kobles etter hver kurs og man må ha en ny Shelly for hver fjerde kurs, og det funker ikke om noen av kursene er høyere enn 16A. Noen som har funnet en bedre løsning? Alt jeg ønsker er å enkelt og digitalt kunne lese av hva hybelen bruker månedlig, og gjerne med timesforbruk så jeg kan matche strømprisen.
  6. Hei! Slenger meg på denne tråden. Namron lanserte nylig en Friends of Hue-bryter som kan legges som tilbehør i Hue-bridgen akkurat som en Hue switch. Har testet den litt og fornøyd så langt! Da slipper man å pare bryteren med hvert enkelt lys, som bare kan by på problemer. https://www.elektroimportoren.no/namron-zigbee-foh-bryter-k4/4512727/Product.html
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.