Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Demodulator

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Demodulator sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, takk for raskt svar! Det høres ut som en mulig løsning det du foreslår ja. All styring er "dum" per i dag. Danalock er i bluetooth-utgave, og varme og vannpumpe styres med SMS-strømplugger(YoyoMotion). Så nå prøver jeg å ikke gjøre samme tabben en gang til, med å kjøpe mer utstyr som jeg vokser fra etterhvert som ønsket om automatisering blir større. Jeg har Nobø-ovner med nobø-hub i bolighuset vårt, som jeg forsåvidt kunne satt inn i denne fritidsboligen, men den hub'en er heller ikke særlig egnet for automatisering har jeg forstått. Jeg har sett etter en hub med både z-wave og zigbee-støtte for å holde mulighetene åpne. Forstår det slik at HomeSeer kun har z-wave-støtte, men lokal styring som ikke er avhengig av sky for daglig drift, det er et pluss.
  2. Hei, jeg leier ut en bolig på airbnb, og styrer varme, adgang og vanntilførsel fra smarttelefonen min. Slik jeg har dette satt opp i dag kreves det ganske mye direkte kontroll for hver gjest. Varme skal skrus opp til riktig tidspunkt før adkomst, skrus ned igjen etter avreise, adgang(Danalock) skal deles ut, vannet skal skrus av og på. Så hender det at dette blir glemt, noe som sjelden er en oppskrift på suksess. Så, finnes det en mulighet for å automatisere dette direkte opp mot en tjeneste som airbnb? Ideelt skulle info om innsjekk- og utsjekk-tid gått direkte til en smarthub, og deretter skrudd varme opp/ned, sendt adgangslenke fra danalock, og skrudd på vannet til riktig tid. Jeg regner meg selv som relativt teknisk oppgående, men når jeg leser på dette forumet ser jeg at jeg har en vei å gå Så jeg kan ikke programmere og 3D-printe alt fra bunn, men om det finnes noen enheter som kan kobles sammen for å få dette til å fungere hadde det vært gull verdt.
  3. Hei, jeg lurer på om noen dere ute vet om en smartbryter som kan settes til flere innstillinger enn av/på? Jeg skal styre en vifte med off/low/high - innstilling. Viften står i en bolig som benyttes til korttidsutleie, derfor ønsker jeg at leietakere skal kunne styre viften selv med en fysisk bryter på veggen, samtidig som jeg ønsker å kunne styre viften fra smarttelefonen min når ingen er til stede i huset. Det er aktuelt å da slå den over på automatisk av/på ut fra nivå på en fuktighetssensor. Det er viktig at den fysiske bryteren bare sender impulser/signal om hva som skal skje med viften. En mekanisk bryter vil trolig ikke fungere uten at jeg følger opp at alle som er innom huset setter den i riktig posisjon før de går. Jeg har spurt etter en slik bryter hos flere store leverandører på nettet, uten hell.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.