Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

emmz0r

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    openHAB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

emmz0r sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ønsker dere lykke til med testingen og håper dette går glatt igjennom!
  2. Alle EE-produkter som importeres skal være CE-merket. Så det er rart om man kommer unna med det hvis man lager det selv her.
  3. RED også ja. Jeg tror ikke det bare er lurt, men påkrevd. Alt utstyr må være CE-godkjent. Vet ikke om det hjelper å si at det er nisje. Det eneste er at det er få folk som vil gidde å ta bryet og spørre om en testrapport som bekrefter at det samsvarer med disse direktivene Det kan du si, men hvis utstyret skulle trekke for mye strøm, eller på en måte lage støy som skader måleren så blir man svar skyldig. Det er derfor det er conducted emissions-testing osv for å verifisere dette. Man må kunne dokumentere at dette er i samsvar med direktivene. Jeg har bare studert dette i lys av Easee-bråket og det er lurt å være føre var.
  4. Har dere forresten gjennomført EMC-testing, LVD etc for å få CE-merking da dette produktet selges på markedet? Tenker bare på hvis noe går galt hvis man har dette tilkoblet elverkets utstyr.
  5. Interessant bibliotek, men det var utrolig snålt arrangement på det så endte opp med å bruke kortere tid på å lage min egen parser. Skjønner at dette biblioteket gjør MYE mer da
  6. Et triks er å kjøre autokalibrering i settings og rive opp døra akkurat når den låser seg opp
  7. Med en raspberry pi, z-wave stick og litt knoting? https://www.openhab.org/addons/integrations/homekit Nei Ja det er godt mulig at det er låsekassa. Det er en sånn komplisert en, men jeg skjønner ikke at den skal vris forskjellig fra gang til gang hehe
  8. Har danalock V3 z-wave mot OpenHAB. Opplever i ny og ne at den havner ute av sync med låst / ulåst, Noe som er svært lite konevennlig. Så omtrent hver mnd må jeg rekalibrere den. Burde være unødvendig!
  9. Måleren var faktisk ødelagt. Fikk installert en ny, og nå funker det!
  10. Forsyningsspenning var dønn stabil på 4.17V . Men hva slags nivåer skal datasignal være på? Jeg har oscilloskop. Burde jeg ikke kunne koble slik jeg gjorde først med gnd+ signal?
  11. Her lå den på 1.6-1.7V og det rare er at den krøp sakte men sikkert opp fra 1.6 til 1.7 10 millivolt av gangen. Nettselskapet kan restarte "HAN"-modul, men ingenting mer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.