Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

staven866

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Futurehome

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

staven866 sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, TeWee bruker ikke «iptv» heller ikke vlan. Bruker du Vlan for seksjonering? Jeg hadde ingen vlan på mitt oppsett.
  2. Slik jeg har gjort det her så går det rett fra Fiber ONT og inn i Deco X20. Bruker ikke Telenor routeren i det hele tatt. Ingen problemer med tv signalene
  3. Jeg bruker ikke Telenor boksen. Bruker TP-Link Deco som router.
  4. Hei. ny med futurehome og har installert en fibaro Motion sensor, men virker som den kun rapporterer temperatur en gang i døgnet ? Bevegelse og lys fungerer slik det skal. har prøvd og endre parametre, men usikker på om jeg får det til. noen som har erfaring eller tips ?
  5. Er nok denne løsning som det blir har jeg innsett. Var mere et spørsmål om plass og plassering
  6. Jeg forklarte meg dårlig, men det jeg skulle frem til er om jeg kan fjerne Telenor ruteren i sin helhet ? Og kjøre Mesh nettet rett fra Fiber modemet ?
  7. Hei er det noen med god peiling på Telenor fiber her ? Bruker TP-Link Mesh nett hele huset er i tillegg kablet. kan jeg ta bort ruteren fra Telenor, og koble rett fra ONT til switchen ? Vil fortsatt TV signalene fungere som de skal ? virker som WIFI Tele or ruteren kun er en trådløs ruter ? Jeg trodde denne hadde en form for config inni seg grunnet abonnementet ? hvis dere forstår hva jeg mener? alternativt må jeg ha ONT - WIFI Telenor ruter - switch - forbruker ?
  8. Det kandu si.. og det var ingen ting feil. Var nok latterlig brukerfeil som jeg skammer meg over. Alle Elko brytere har utgående ledning i topp, alle SG brytere har utgående ledning i bunnen. Ergo så satt impulsfjæren slik at bryteren alltid sto på..
  9. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som handler billig og fornybar strøm på en smart måte. Tibber gir deg full kontroll over strømforbruket og har ingen bindingstid. Test det ut du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for. https://invite.tibber.com/bc6e1f21 😊
  10. Feil er funnet. Det siste stedet jeg kunne tenke feilen kunne være var i bryteren. Det var en helt ny innkjøpt SG bryter for og kunne se designet på den. den må jeg nok demontere for nærmere undersøkelse. ved bruk av bare ledningene fungerer utstyret optimalt 😊
  11. Har ikke en «Hub» enda. Har kun koblet opp det elektriske og prøvd. bryteren sitter med impuls fjær, setter på strømmen og lar den innjustere seg, trykker så et trykk og lyser går opp til Max. prøver og holde inne slik at den skal dimme. Ingen ting skjer.. etter noen sekunder så dimmer den ned til minimum. trykker igjen så går den tilbake til Max. et klikk til så skal den slukke, men er litt gløding i pæren. Den slukket ikke helt. har kjøpt bypass i dag så skal prøve med den. Håpet mitt for dette anlegget er at det skal fungere smertefritt med konvensjonell impuls dimming på bryter samtidig som det fungerer sammen med futurhome sentralen vi skal ha. Planen er å montere dette i hele det nye huset, derfor er det viktig og kunne teste ut funksjonen nå før jeg starter med det innvendige røranlegget. på forhånd. Takk for all hjelp.
  12. Nytt spørsmål: har prøve koblet en fibaro dimmer 2, har da koblet med N leder, men den dimmer merkelig og virker veldig rar. last som er prøvd er 6,7w LED og 35w halogen. kommer disse problemene av at lasten er for liten og det må monteres bypass ?
  13. Hei, Fersk på z wave fronten, men driver nå og bygger nytt hus. Spørsmålet mitt til denne vise gjengen er følgene. Bruk av serievender (1+1) bryter for styring av 2stk fibaro dimmere. Bilde viser bruk av 1+1+1 bryter, men problemstillingen er den samme. Har "L" og "Sx" samme potensial ? Vill dette fungere i praksis ? eller må jeg koble mellom Sx og S1 ? For ordens skyld er jeg da elektriker selv, men ikke videre bereist i denne verdenen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.