Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

bare meg

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bare meg

  1. ikke ts 431p'en ... mobiltelefonprosessor og 1 gb minne. men den kan kanskje kjøre domoticz eller tilsvarende. Ellers er VM på pc'en et alternativ som uansett står på 24/7, satt opp home assistant i går bare for å se. Mja... mjo... litt overkill tenker jeg.
  2. hei vi har nedis (billige og bra) med smartthings systemet, en eldre qnap ts 431p nas, easee hurtiglader for elbil og et stort solpanel som går på solis systemet vi fortsetter nok å handle nedis og tuya kompatible produkter, for det er billig og virker bra. Men kunne godt tenke oss en sentral hjemme server løsning å koble så mye som mulig av dette opp mot. helst på norsk hvis mulig og så enkelt som mulig å sette opp som rr kompatibelt med det nevnte her, spesielt nedis/tuya. Også vært fint om det lot seg kjøre på en liten eldre qnap server som nevnt. Domoticz skal vist være lett på systemressurser og kanskje kunne kjøre på qnap serveren mens home assistant blir for tungt og må kjøre i en virtuell maskin på en pc. Andre systemer kjenner jeg ikke til, så da spør jeg her om tips mht hva dere hadde valgt som begynner prosjekt?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.