Gå til innhold
 • Bli medlem

Kjetta

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kjetta

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey
 1. Ja, dokumentasjonen er god og det er den support bruker når de konfigurerer enhetene (man får jo ikke gjort noe selv, "elektrikerverktøy" må til, og så er det visst Sensio i bakgrunnen). Snakket akkurat med support og de sier at komponentene er interkompatible og at det finnes folk som benytter multihjulene med HomeAssistant. Homeey skar seg altså trolig fordi ingen har utviklet noen "app". Multihjulene kan fort koste 1900+600 NOK per stk. angivelig noe av det mest avanserte på markedet, og nå produseres de ikke lengre. Kjenner du til om det finnes andre brytere som kun opptar én b
 2. Takk for svar, betyr dette at HomeSeer f eks vil klare å "prate" med smarthjulet? Jeg leverte Homey tilbake i butikk etter noen frustrende timer med testing. Virker som om smarthjulet har slått seg vrang etter oppkoblingen og når jeg tilbakekobler til Smartly, innebærer det feilinnstillinger i menyvalget og bryteren er nå ubrukelig (må kontakte support). Ja, her er faktisk manualen jeg klarte å lete meg frem til på nett, er dette noe man kunne brukt ved oppkoblingen og konfigurering mot en åpen protokoll (eller hva man kaller det)? :) User Guide Multiwheel : (sedevices.
 3. Etter fem år med trøbbel med nytt smarthus, flere besøk av elektriker og hundrevis (!) av eposter til supporten, er jeg blitt tilbudt en symbolsk sum for å koble i fra for godt. Derfor kjøpte jeg i dag en Homey for å sjekke om jeg overhodet vil klare å koble bryterne over til ny gateway og få det til å fungere. Dessverre får jeg beskjed fra Homey at det ikke er utviklet noen app for multihjulene (som kontrollerer varme og lys) ved oppkobling, og når jeg har pairet opp et multihjul får jeg bare mulighet til å øke eller minke lysstyrken (uten at noe skjer), ingen beskjeder om varmestyring.
×
×
 • Opprett ny...