Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

n00b82

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

n00b82 sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvorfor skjer det ingenting når jeg trykker 6 raske ganger, kommer ikke videre. Hva er feil?
  2. Hmm, ikke bra. Hva finnes av alternative termostater som fungerer og er stabil med Homey ? Jeg har bevisst ikke gått all in på smarthus tidligere fordi jeg føler det fortsatt er prematurt. Jeg har ikke tid til å knote, ting skal bare fungere out of the box (more of less). Føler ikke behovet mitt er noe særlig avansert, jeg vil styre/automatisere lys og varme. Lys fungerer fint slik oppsettet mitt er nå, varme blir jeg mer og mer usikker på. Hva tenker du å erstatte Z-TRM3 med ? Hva med ESH Plus Super TR RF PH ? Ser det finnes andre termostater som ikke nødvendigvis er Homey etc kompatible, men som kjøres med egen native app og hub. Nobø, Ebeco for eksempel. Har noen erfaring med de ? Kjedelig å ha enda en app, men om det er det eneste som fungerer så ser jeg ingen annen utvei. Mitt behov er i utgangspunktet kun å tidsstyre termostater, med mulighet for å overstyre ved å justere temp samt av/på ved behov.
  3. Ok, hvilket innebærer at jeg kan forvente å sitte på gutterommet og knote mens høna hyler i etasjen over?
  4. Takk for alle svar. Jeg skal benytte Homey Pro, om den benytter zwavejs eller 2mqtt vet jeg ikke. Er fersk som nevnt 🙂 Vil det fungere out of the box eller blir jeg sittende å knote?
  5. Jeg er rimelig ny når det kommer til smarthus, og totalrenoverer i disse dager. Tanken er å kjøre Heatit Z-TRM3 på de 8 termostater jeg har i huset, men etter å ha lest denne posten blir jeg usikker. Er det mye hassle slik jeg tolker alle postene over, eller er problemene løst ? Jeg vil kun styre av/på, tidsstyre og evt overstyre temp fra mobil og Homey.
  6. Takk for at svarer. Blendelokk dropper jeg da. Hva ville du gjort dersom bryter for utelyset stod i utleiedelen og du vil unngå av vedkommende som leier/gjester ved en feiltagelse skrur av lyset slik at en ikke kan overstyre denne trådløst? Ifm 2 pol så er dette ivaretatt, bryter på vegg er allerde 2 pol. Er ikke bryter med impuls da løsningen?
  7. Helt fersk, mulig dumt spørsmål.. Men kan man benytte zigbee og z wave om hverandre i samme system med Homey? Eller må man gå for en av de, hva anbefales?
  8. Aha, men om jeg kun vil ha av/på uten dimmer, da kan jeg vel droppe fjær og kun blende bryteren? Eller er tanken at fjæren tvinger bryter tilbake i på posisjon som alternativ for blendelokk? Tenkte å anskaffe 3D printet blendelokk. Da kjøper jeg denne? https://www.elektroimportoren.no/namron-zigbee-switch-400w/4512704/Product.html?Referer=googleshopping&gclid=Cj0KCQjwnJaKBhDgARIsAHmvz6fZOwe3fjOCcr4hj76Hs8Per2M1RxsCHTrwJ44jQtJpZlNhqE6nP3MaApw1EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
  9. Vi har utebelysning og problemet er at bryteren står i utleiedelen. Jeg ønsker å blende denne og styre via Philips Hue om det er mulig, evt via Homey som jeg på sikt vil kjøpe. Finnes det en modul jeg kan legge bak bryter som er kompatibel med Hue, evt Homey? Kom over denne, usikker på om det er hva jeg ser etter. https://www.kjell.com//no/produkter/smarte-hjem/smarte-hjem-losninger/aqara-smarte-hjem/aqara-t1-innfelt-zigbee-fjernstrombryter-med-noytralleder-p51556?gclid=Cj0KCQjwnJaKBhDgARIsAHmvz6dDh-d8ZRtjJV5rEn6PJaMm1hQeF5LlE1hFIfr0RoBkk-3299wfymkaAh_wEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Anyone? 🙂
  10. Hei. Jeg er ny her, min første post 😊 Vi pusser opp og jeg legger opp til Philips Hue i hele huset, lamper, downlights, sensorer etc. Kjører bryter som blendes der det er nødvendig og vil helst felle inn en kompatibel Philips Hue dimmer. Ser det finnes flere, noen med, og noen uten batterier. Slik jeg forstår og ser så er de Niko brytere (generelt alle uten batteri) ganske harde å trykke på, det høres ikke ut som noe jeg ønsker. Er det ille ? Har noen andre noen å anbefale som passer inn i Elko plus rammer ? Disse har jeg sett på, noen med og noen uten batterier. https://www.kjell.com/no/varemerker/sunricher/smarte-hjem/philips-hue/philips-hue-tilbehor/sunricher-friends-of-hue-fjernstrombryter-for-veggmontering-p51602 https://www.kjell.com/no/varemerker/sunricher/smarte-hjem/fjernkontroller/smarte-dimmerer/sunricher-zigbee-fjernstrombryter-for-veggmontering-p51600 https://www.elektroimportoren.no/namron-zigbee-1-kanal-bryter-k2/4512701/Product.html?Path=1014366&Event=pathlist https://www.power.no/smarte-hjem/smart-belysning/smarte-kontakter-og-dimmere/niko-intense-hue-bryter-hvit-120-91004/p-1044204/ Noe annet en bør tenke på når man går i gang med et slik prosjekt ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.