Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Reimers

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Reimers sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Supert! Takk! Det betyr kanskje at jeg skal sette opp disse assosiasjonene utenfor Homey-systemet og så heller bare legge inn temperaturstyring av termostatene i Homey? Supert! Takk! Det betyr kanskje at jeg skal sette opp disse assosiasjonene utenfor Homey-systemet og så heller bare legge inn temperaturstyring av termostatene i Homey?
  2. Hei! jeg får ikke alle releene til å oppføre seg og er ikke kar om å finne ut hvorfor noen virker og andre ikke. mistenker at det ligger i Homey. Når du «setter opp assosiasjoner», hva betyr det? At du legger dem i samme rom/sone? Det er det jeg har gjort. Og så har jeg satt opp tidsstyring med appen Homey Heating Scheduler. Er det mer jeg må gjøre? Mvh lars
  3. Takker! Da må jeg bare koble til alt og se om det er hjernen min som er feilkoblet…
  4. Takk Lars! Står vel NC på dem? Tror de er like som mine. Hvilke termostater og styringsprogram bruker du da?
  5. Takk Lars! Står vel NC på dem? Tror de er like som mine. Hvilke termostater og styringsprogram bruker du da?
  6. Ja, aktuatorene fungerer som de skal. Spørsmålet er om det er rett type aktuator for systemet…
  7. Takk! Ja de ser ut til å få strøm. Jeg har paret med Z TRM3 med romføler(ikke sensor i gulvet) og Temp 2 som kun har romføler. For meg gir det ikke mening at det skal være NO-aktuator, men det virker som det er slik det oppfører seg. Noen som har info om eksakt hvilke aktuatorer og termostater de har fått til å fungere?
  8. Hei! Ny på forumet her… Nyttig tråd for meg som fikler med å gå over fra Roth Touchline til Homey + Z-Water med appen Homey Heating Schefuler. Har koblet opp på kjøkkenbordet for å sjekke at det virker før jeg kjører full installasjon. Det har vært noe aktivitet i aktuatoren men jeg får ikke helt følelsen av at det er riktig satt opp slik det nå oppfører seg. Mulig dette er et dumt spørsmål, men aktuatorene som passer til Z-Water, er de NC (normally closed). Det er det jeg har fra før og som virker standard i de fleste analoge systemer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.