Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

mrfiks

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mrfiks

  1. Jeg tenker mer på andre som kanskje kan komme i samme situasjon som meg som følge av feil valg. Siden vi her på Hjemmeautomasjon er mange som har erfaringer ønsker jeg at disse skal deles slik at de som vurderer smarthus lettere kan gjøre en mer riktig valg basert på erfaringer ander har.
  2. Hei, Det og ha et system uten lysbrytere er for mange ikke aktuelt. Jeg personlig og dama kan ikke ha et system der vi må styre alt via app. Synes ikke dette er veldig "smart". Kan ikke skru på lyset om du er tom for strøm på mobilen nettbrettet
  3. Hei. Siden jeg gikk på en kjempesmell med valg av produkter fra Namron Z-wave Elektroimportøren, ønsker jeg at vi i sammen kan si litt om hvordan systemer vi anbefaler for vårt smarthus. Dette for å gjøre det lettere for andre å velge system, piller, brytere, styringshub, lys etc. Stabilitet Brukergrensesnitt, designe automatikk etc Oppsett (Lett , Medium, Vanskelig) Integrasjon med andre systemer Fint med innspill for hva vi skal dømme etter, systemer som ikke er tatt med i meningsmålingen.
  4. LØSNING NAMRON Z-wave LØSNING : Ambefaler ingen å kjøpe Namronn z-wavw fra elektroimportøren, men her er løsningen på mitt og sikkert ditt problem. Systemet blir mye med responsivt etter dette er gjort. Takk til Snorre NAMRON må legge til "non-secure", For å fungere som de skal : last ned Namron-appen (code -> download as zip) her: https://github.com/fiLLLip/namron-homey pakk opp mappen last ned et redigeringsprogram som Atom: https://atom.io/ gå til mappen med appen, og videre inn i drivers-mappen Her finner du en mappe per produkt som støttes i appen. Du må redigere filen som heter driver.compose.json i hver mappe for det produktet du skal legge til Under "zwave" legger du til includeSecure": false, - som dette: "zwave": { "includeSecure": false, Gjenta for hvert produkt du eier og skal legge til, lagre og lukk Følg deretter https://community.homey.app/t/how-to-cli-install-method/198 for å laste opp appen på Homey (som du kan fabrikkresette ved å holde opp-ned i ti sekunder før du besøker http://setup.athom.com/ ) Takk for alle som har hjulpet meg. Synes det er viktig at vi i sammen kan formidle hvordan smart systemer man skal styre unna. Namron Z-wave fra Elektroimportøren er et av de systemerer jeg mener alle skal styre unna. Har brukt z-wave produkter fra Heatit uten problemer.
  5. Cogliostrio, Problemet er at produktene fra elektroimportøren "Namrom" ikke er bra. Er supertregt, dette er grunnen til at de må legges inn unsecure. Anbefaler ingen å kjøpe Namron z-wave fra Elektroimportøren
  6. Hei, har hatt store problemer med z-wave fra namron er super tregt. Er ikke dyktig på koding, trenger derfor hjelp ti å installere et script som gjør innleggelse unsecure. hub: Homey pro Link til oppskrift unsecure Snorre fra forumet ; "Er ikke veldig god på det tekniske selv – men det går en faen i meg når ting ikke funker (kall det gjerne tålmodighet). Først av alt: Oversikt og mesh-rutene og slikt finner du på denne nettsiden: https://developer.athom.com/ Det kan hende løsningen er så enkel som å bare resette anlegget ditt og legge til alt på nytt med Homeyen svært nær nodene (mistenker at det var mange feilede tilkoblinger som gjorde mitt ustabilt – eventuelt at jeg hadde aktivert for eksperimentelle funksjoner). Vet ikke hvilken effekt det faktisk hadde for meg å også legge til "non-secure", men om du orker å følge de anvisningene for hvordan laste inn apper via maskinen din, så er en kjapp oppskrift på hva som må endres her (på egen risiko!): last ned Namron-appen (code -> download as zip) her: https://github.com/fiLLLip/namron-homey pakk opp mappen last ned et redigeringsprogram som Atom: https://atom.io/ gå til mappen med appen, og videre inn i drivers-mappen Her finner du en mappe per produkt som støttes i appen. Du må redigere filen som heter driver.compose.json i hver mappe for det produktet du skal legge til Under "zwave" legger du til includeSecure": false, - som dette: "zwave": { "includeSecure": false, Gjenta for hvert produkt du eier og skal legge til, lagre og lukk Følg deretter oppskriften her for å laste opp appen på Homey (som du kan fabrikkresette ved å holde opp-ned i ti sekunder før du besøker http://setup.athom.com/ )" Betaler selvfølgelig hjelpen.
  7. Takk GAS. Da skal jeg prøve det. fikk beskjed fra elektro importøren om at alle smart hus systemer er trege. helt håpløst at man må lage et egen skript for å få det til å funger. synes virkelig dette er noe som burde komme tydelig fram til de som ønsker smart hus...
  8. Det er her snakk om produkter fra Namron Elektroimportøren, har ikke problemer med heatit funger som den skal. Resten er en anen historie
  9. Hei. Jeg har brukt piller fra Namron zwave samt brytere. IKKE KJØP DETTE, MØKKA PRODUKTER. ikke noe hjelp fra elektroimportøren Styr unna. Det er totalt 9 piller Namron Z-Wave dimmer 400W https://www.elektroimportoren.no/namron-z-wave-dimmer-400w/4512710/Product.html 6 bryterer Namron Z-Wave 4 kanaler bryter x 2 stk Namron Z-Wave 2 kanal bryter x 3stk Namron Z-Wave 1 kanal bryter x 1 stk HUB: Athom Homey Pro Leligheten er ca 70m2 Systemet er så tregt at det er ikke mulig. Kan drikke 3 øl og steke en pizza før lyset er slått av, om det i det hele tatt slås av ved å trykke på lysbryteren. Dama er potte sur for at jeg skulle være "smart" Er så utrolig tregt. Ser nå at jeg har valg helt feil ved å benytte produkter fra Elektroimportøren. Hørt mye bra om zigbee ,kansje z wave ikke er bra? LØSNING : Ambefaler ingen å kjøpe Namronn z-wavw fra elektroimportøren, men her er løsningen på mitt og sikkert ditt problem. Løsninger er ikke optimalt da systemet enkelt kan hackes, systemet er mye kjappere en før. Men kan ikke sammenlignes med andre systemer som er mye kjappere Systemet blir mye med responsivt etter dette er gjort. Takk til Snorre NAMRON må legge til "non-secure", For å fungere som de skal : last ned Namron-appen (code -> download as zip) her: https://github.com/fiLLLip/namron-homey pakk opp mappen last ned et redigeringsprogram som Atom: https://atom.io/ gå til mappen med appen, og videre inn i drivers-mappen Her finner du en mappe per produkt som støttes i appen. Du må redigere filen som heter driver.compose.json i hver mappe for det produktet du skal legge til Under "zwave" legger du til includeSecure": false, - som dette: "zwave": { "includeSecure": false, Gjenta for hvert produkt du eier og skal legge til, lagre og lukk Følg deretter https://community.homey.app/t/how-to-cli-install-method/198 for å laste opp appen på Homey (som du kan fabrikkresette ved å holde opp-ned i ti sekunder før du besøker http://setup.athom.com/ )
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.