Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

nilsivar

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nilsivar

  1. Hei Her er sensoren: Ser at du har 22 entiteter, jeg har 19. Kommer dine fra Tibber Pulse? Har du solpaneler? Ellers ser degreit ut, men to entiteter er utilgjengelige : Det røde til høyre sier "Gjenopprettet". Takker så my for all hjelp! Mvh Nils-Ivar
  2. Gjelder bare den grafiske fremstillingen. Har nesten gitt den opp nå. Merkelig at den fungerte 23 november, men ikke siden. Takk for interessen, og god jul!
  3. Integrasjonen fungerte i går, 23 nov. Fungerer ikke i dag. Det var noe rart med oppdatering av strømpriser fra Tibber i går, sen oppdatering. Synes dette er veldig rart.
  4. Nei, beklager. Veldig lite respons her, Daniel Iversen (som har laget Tibber Custom) var ikke interessert. Ba meg skrive et innlegg her, men du er den første som er interessert. Hadde vært greit å vite om det fungerte for andre.
  5. Etter siste oppdatering av Home assistent blir ikke lenger Tibber custom oppdatert. Ingen oppdateringer for Tibber custom. Har forsøkt å slette alt, installere på nytt, men ingen suksess. Viser bare det samme bildet, med tekst "Inaktiv"
  6. Etter siste oppdatering av Home assistent blir ikke lenger Tibber custom oppdatert. Ingen oppdateringer for Tibber custom. Noen med gode råd?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.